You are currently viewing Ligue 1: Παραμένει στην κορυφή η Παρί

Με μεγάλη ευκολία η Παρί Σεν Ζερμέν πέρασε κι από το εμπόδιο της Ρεν στην 6η αγωνιστική της Ligue 1 και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας

Την Παρασκευή (27/9) η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχθηκε στο Παρκ ντε Πρενς τη Ρεν, για την 6η αγωνιστική της Ligue 1. Οι Παριζιάνοι δε δυσκολεύτηκαν καθόλου. Με χαρακτηριστική άνεση επικράτησαν της αναμέτρησης με 3-1. Έτσι πήραν το τρίποντο, παραμένοντας στην κορυφή του γαλλικού πρωταθλήματος.

Οι πρωταθλητές Γαλλίας μπήκαν με το πόδι πατημένο στο γκάζι στην αναμέτρηση. Μάλιστα, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 4′ με τον Μαρκίνιος. Το γκολ αυτό, όμως, ακυρώθηκε μετά από έλεγχο του VAR.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Λουίς Ενρίκε ήταν σε ακόμη ένα ματς ο Μπράντλεϊ Μπαρκολά. Ο 22χρονος εξτρέμ βρήκε δύο φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα, μία στο 30′ και μία στο 66′,. Εδιάμεσα το 2-0 έκανε για την Παρί ο Κανγκ-Ιν Λι.

Το μόνο που κατάφερε η Ρεν ήταν να μειώσει με τον Καλιμουεντό στο 75′, αφού το δεύτερο γκολ του συλλόγου από τη Βρετάνη στο 88′ είχε την ίδια τύχη με το γκολ του Μαρκίνιος.

Πλέον, οι Παριζιάνοι βρίσκονται στην 1η θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς. Ασκεί έτσι πίεση στη Μαρσέιγ και τη Μονακό που πριν το ματς είχαν αμφότερες από 13 βαθμούς.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Σαφόνοφ, Χακίμι, Μαρκίνιος (69′ Σκρίνιαρ), Πάτσο, Μπεράλδο, Ζαΐρ-Εμερί, Νέβες, Ρουίθ (69′ Μαγιουλού), Κανγκ-Ιν, Ντεμπελέ (82′ Εμπαγιέ), Μπαρκολά (69′ Κόλο Μουανί)

ΡΕΝ

Μανταντά, Όστιγκαρντ (66′ Φάιγ), Βοό, Σεϊντού, Ασινιόν (59′ Χάτεμπουρ), Σανταμαριά (66′ Καμαρά), Ματουσίβα (78′ Γκρονμπάεκ), Τρουφέρ (78′ Ναγκιντά), Μπλας, Γκουϊρί, Καλιμουεντό