You are currently viewing Παναθηναϊκός: Ανανέωσε με Τσερίν ως το 2028

Είναι επίσημο!! Ο Παναθηναϊκος ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τον Άνταμ Τσερίν, που υπέγραψε νέο συμβόλαιο ως το 2028

Με κάθε επισημότητα το βράδυ της Πέμπτης (26/9) ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τον Άνταμ Τσερίν. Οι πράσινοι ήρθαν σε πλήρη συμφωνία με τον παίχτηπου θα συνεχίσει να φοράει το τριφύλλι για 2 ακόμα χρόνια. Το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Τσερίν, θα έχει ισχύ μέχρι το 2028.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού έτρεξε αθόρυβα την υπόθεση. Πρότεινε νέο συμβόλαιο στον Σλοβένο έως το 2028, με υπερδιπλασιασμό των αποδοχών του.

Ο Τσέριν θα ανέβει πλέον μισθολογική κλίμακα. Πλέον θα φτάσει τις απολαβές του απ’ τις 280.000 ευρώ, σε ένα ποσό κοντά στις 800.000 ευρώ με τα μπόνους. Αυτό έρχεται ως επιβράβευση για την έως τώρα παρουσία του στην πρώτη διετία του στην ομάδα, αλλά ως ανταμοιβή του ρόλου που έχει πλέον στην ομάδα.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Άνταμ Τσέριν. Ο Σλοβένος μέσος υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του, το οποίο έχει ισχύ έως τον Ιούνιο του 2028.

Ο Άνταμ εντάχθηκε στο δυναμικό του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι του 2022. Έχει καταγράψει συνολικά 87 συμμετοχές και επτά γκολ με τη φανέλα του συλλόγου μας.

Η δήλωση του Άνταμ Τσερίν

Νιώθω μεγάλη χαρά για την επέκταση του συμβολαίου μου στον Παναθηναϊκό.

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον πρόεδρο της ομάδας, κ. Αλαφούζο, όπως και τον τεχνικό διευθυντή, κ. Παπαδημητρίου. Η επιθυμία μου ήταν να παραμείνω για αρκετά χρόνια στην ομάδα κι έγινε πραγματικότητα.

Θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου, προκειμένου η ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να βιώσουμε όλοι πολλές επιτυχίες τα επόμενα χρόνια