You are currently viewing Europa League: Ο ΠΑΟΚ έπεσε στην Πόλη, μαχόμενος

Με στραβοπάτημα έκανε πρεμιέρα ο ΠΑΟΚ στη League phase του Europa League, στην Πόλη, όπου παρόλο που πάλεψε σκληρά ηττήθηκε από τη Γαλατάσαράι

Το βράδυ της Τετάρτης (25/9) ο ΠΑΟΚ έκανε πρεμιέρα στη League phase του Europa League. Για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων, οι Θεσσαλονικείς ταξίδεψαν στην Πόλη. Εκεί τους υποδέχθηκε η πανίσχυρη Γαλατάσαράι, προερχόμενη από ένα σερί με 6 μεγάλες νίκες. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου πάλεψε σκληρά μέσα στο καυτό Rams Park και είχε τις στιγμές της. Ωστόσο, στο τέλος υποχρεώθηκε σε ήττα από τους πολύ ισχυρούς γηπεδούχους, με 3-1.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους έχουν μπει δυνατά και να ασκούν μεγάλη πίεση στην περιοχή του ΠΑΟΚ. Εκεί όμως έβρισκαν τον Κοτάρσκι, που έκανε εξαιρετική εμφάνιση. Το σκηνικό ατό συνεχίστηκε σε όλο το πρώτο μέρος, το οποίο τελείωσε με τις 2 ομάδες στο μηδέν.

Νωρίς στην αρχή του 2ου μέρους όμως, στο 47΄, ο ΠΑΟΚ βρέθηκε να χάνει 1-0 με αυτογκόλ του Μπάμπα, μετά από κόρνερ της Γαλατά. Παρόλα αυτά, ο Δικέφαλος απάντησε στο 67′, ισοφαρίζοντας με τον Κωνσταντέλια και δείχνοντας επικίνδυνος για την ανατροπή.

Δυστυχώς όμως σε μία αδράνεια της άμυνας του, στο 76ο λεπτό, ο Ακγκούν έγραψε το 2-1. Αργότερα, στο 95’, ο Ικάρντι διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε κόντρα σε μία ποιοτική ομάδα, που είχε αλλαγές τους Ικάρντι και Μπατσουαγί. Προσπάθησε για το αποτέλεσμα, αλλά στο τέλος έπαιζε για πέντε λεπτά και με δέκα παίκτες, λόγω τραυματισμού του Ζίβκοβιτς. Έτσι δεν μπορούσε να βρει την ισοφάριση, πριν το τελικό χτύπημα του Ικάρντι.

Σε κάθε περίπτωση, η ήττα αυτή δεν είναι καταδικαστική. Απλά τώρα ο Δικέφαλος θα πρέπει να πάρει βαθμούς στην Τούμπα.

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ

Γκιουνάι, Αϊχάν (84′ Γέλερτ), Σάντσες, Μπαρντάκσι, Γιάκομπς, Σάρα, Τορέιρα, Γιλμάζ (88′ Μπατσουαγί), Ακγκούν (88′ Κουτλού), Μέρτενς (78′ Ντεμιρμπάι), Οσιμέν (78′ Ικάρντι).

ΠΑΟΚ

Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Κόλι, Μπάμπα, Γιόνι, Οζντόεφ (77′ Σβαμπ), Καμαρά (81′ Μπακαγιόκο), Τάισον, Κωνσταντέλιας (77′ Ντεσπόντοφ), Ζίβκοβιρς, Τσάλοφ (71′ Τισουντάλι).