You are currently viewing Carabao League Cup: Λίβερπουλ και Άρσεναλ εύκολα στους 16

Σα σίφουνες οι Λίβερπουλ και Άρσεναλ επικράτησαν των Γουέστ Χαμ και Μπόλτον, αντίστοιχα και πέρασαν στους 16 του Carabao League Cup

Την Τετάρτη (25/9) Λίβερπουλ και Άρσεναλ είχαν τελικά εύκολο έργο στον 3ο γύρο του Carabao League Cup. Αμφότερες οι ομάδες επικράτησαν των αντιπάλων τους (Γουέστ Χαμ και Μπότον, αντίστοιχα) με το σαρωτικό 5-1. Έτσι, με μεγάλη ευκολία πήρα το εισητήριο για την επόμενη φάση, τους 16 του κυπέλλου Αγγλίας.

Λίβερπουλ – Γουέστ Χαμ 5-1

Η Λίβερπουλ αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να το ανατρέψει και να πάρει τελικά εύκολη νίκη με 5-1 απέναντι στη Γουέστ Χαμ.

Τα σφυριά άνοιξαν το σκορ με το αυτογκόλ του Κουανσά στο 21′. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Ζότα με κεφαλιά ισοφάρισε για την ομάδα του Άρνε Σλοτ.

Στο δεύτερο μέρος οι κόκκινοι έδωσαν ρεσιτάλ. Έβαλαν τέσσερα γκολ με τον Χάκπο να πετυχαίνει δύο εξ αυτών. Στο 49′ ο Ζότα με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκανε το 2-1 και ο Σαλάχ στο 74′ πέτυχε το τρίτο γκολ της Λίβερπουλ. Ο Χάκπο στο 90′ σκόραρε για το 4-1 και τρία λεπτά μετά ο Ολλανδός διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Άρσεναλ – Μπόλτον 5-1

Η Άρσεναλ ξεκίνησε πολύ δυναμικά το παιχνίδι θέλοντας από νωρίς να πάρει κεφάλι στο σκορ. Αυτό συνέβη μόλις στο 16ο λεπτό. Το προβάδισμα στους κανονιέρηδες έδωσε ο Ντέκλαν Ράις.

Η ομάδα του Αρτέτα συνέχισε να έχει τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι. Το δεύτερο γκολ δεν άργησε πολύ να επιτευχθεί, αφού στο 37′ ο Ίθαν Νουανέρι διπλασίασε τα τέρματα των Λονδρέζων φτιάχνοντας μαξιλαράκι ασφαλείας ενόψει του δεύτερου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σύνολο του Αρτέτα πήρε φωτιά και πέτυχε άλλα τρία τέρματα. Στο 49′ ο Νουανέρι πέτυχε το δεύτερο του τέρμα στο 49′, ο Στέρλινγκ χρίστηκε σκόρερ στο 64′ και ο Κάι Χάβερτς έβαλε στο 77ο λεπτό της αναμέτρησης το κερασάκι στη τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό 5-1.