You are currently viewing LaLiga: Νίκη με τη ψυχή στο στόμα για τη Ρεάλ

Στην 7η αγωνιστική της LaLiga η Ρεάλ Μαδρίτης αν κι αγχώθηκε, επικράτησε τελικά της Αλαβές κάνοντας την 4η σερί νίκη της στο πρωτάθλημα

Ταξίδι από τον παράδεισο στην κόλαση και πίσω ήταν για τη Ρεάλ Μαδρίτης το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής της LaLiga, κόντρα στην Αλαβές. Οι μαδριλένοι ενώ είχαν το προβάδισμα, είδαν τους φιλοξενούμενους να πλησιάζουν και αγχώθηκαν. Παρόλα αυτά κατάφεραν και πήραν το αποτέλεσμα στο τέλος. Έτσι φτάσανε στις 4 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και του 17 βαθμούς. Πλέον βρίσκονται μόλις στο -1 από τους μπλαουγκράνα, που όμως έχουν έναν αγώνα λιγότερο.

Οι μερένγκες πήρανπροβάδισμα από νωρίς. Μόλις στα 55 δευτερόλεπτα ο Βάθκεθ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, σημειώνοντας το ταχύτερο γκολ από το 2018.

Σειρά πήρε στο 40ο λεπτό ο Κιλιάν Εμπαπέ. Ο Γάλλος σούπερ σταρ με εκπληκτική πάσα, έπαιξε το 1-2 με τον Μπέλιγχαμ. Πάτησε στην περιοχή, προσπέρασε τον αντίπαλό του και σκόραρε για 7η φορά φέτος. Να σημειώσουμε πως οι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ άλλαξαν 26 πάσες πριν να φτάσουν στο συγκεκριμένο γκολ.

Νωρίς στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 48ο λεπτό ο Ροντρίγκο έκανε το 3-0, με τον Βάθκεθ πέρα από γκολ να έχει και μία ασίστ. Η Αλαβές ωστόσο κατάφερε στο φινάλε να βάλει άγχος στους μερένγκες. Ο Μπεναβίδες μείωσε στο 85′, με τον Γκαρσία στο 86′ να κάνει το τελικό 3-2.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Κουρτουά, Βάθκεθ, Ρίντιγκερ, Μιλιτάο, Μεντί, Βαλβέρδε (69′ Μόντριτς), Τσουαμενί, Μπέλιγχαμ, Ροντρίγκο (69′ Έντρικ), Βινίσιους (90′ Γκαρσία), Εμπαπέ

ΑΛΑΒΕΣ

Σιβέρα, Μουρίνιο, Αμπκάρ (46′ Γκουρίντι), Ντιαρά, Σάντσες (71′ Αντριάν), Ράμος, Μπεναβίδες, Μπλάνκο (60′ Γκεβάρα), Κονεσνί, Ρομέρο (60′ Ρεμπάχ), Βιγιαλίμπρε (71′ Γκαρσία)