You are currently viewing Eurocup: Σόκαρε η Μπανταλόνα τη Χαποέλ στην πρεμίερα

Στην πρεμιέρα του Eurocup η Μπανταλόνα στην έδρα της, δίκαια επικράτησε της Χαποέλ Τελ Αβίβ του Στέφανου Δέδα

Πρεμιέρα έκανε το Eurocup την Τρίτη (24/9) με δυνατά παιχνίδια και πολλές εκπλήξεις. Στην έδρα της η Μπανταλόνα υποδέχθηκε τη Χαποέλ Τελ Αβίβ του Στέφανου Δέδα. Οι Ισραηλινοί υποχρεώθηκαν σε ήττα από τους Ισπανούς με 78-75.

Οι γηπεδούχοι πάλεψαν σκληρά όλο το βράδυ. Μάλιστα από το δεύτερο 10λεπτο και πέρα είχαν τον απόλυτο έλεγχο στο παρκέ. Κάπως έτσι, δίκαια έφτασαν στη μεγάλη νίκη επί των Ισραηλινών.

Μπροστάρης για την Μπανταλόνα ήταν ο Άντε Τόμιτς,  ο οποίος είχε μεγάλα κέφια. Πραγματοποίησε μια σχεδόν τέλεια εμφάνιση. Ολοκλήρωσε το ματς με 17 πόντους, 12 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Για τη Χάποελ στην οποία μαζεύονται… σύννεφα λόγω των τελευταίων παιχνιδιών της, ξεχώρισε ο Καμπόκλο. Συνολικά έγραψε 14 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Στην πρεμιέρα του Eurocup είχαμε κι ένα παιχνίδι με έντονο το ελληνικό στοιχείο.

Στο… ελληνικό ματς της βραδιάς, λοιπόν, η Τουρκ Τέλεκομ του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, κέρδισε με 72-66 τη Λιετκαμπέλις του Γιώργου Καλαϊτζάκη. Ο Χαραλαμπόπουλος τελείωσε το ματς με 7 πόντους και 6 ριμπάουντ, ενώ ο Καλαϊτζάκης ήταν κορυφαίος της ομάδας του με 12 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ημέρας

  • Τούρκ Τέλεκομ – Λιετκαμπέλις 72-66
  • Χάμπουργκ Τάουερς – Μπούργκ 80-100
  • Μπανταλόνα – Χάποελ Τελ Αβίβ 78-75
  • Γκραν Κανάρια – Τρέντο 84-81