You are currently viewing Ουναΐ: Σε κάθε παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι

Ο Αζεντίν Ουναΐ ήταν εκπληκτικός στο ντεμπούτο του ως βασικός, πέτυχαίνοντας κάτι που γίνεται για πρώτη φορά τα τελευταία 5 χρόνια.

Στην 5η αγωνιστική της Super League ο Παναθηναϊκός πέτυχε, αν και δύσκολα, μια σημαντική νίκη επί του Πανσερραϊκού. Στον αγώνα αυτό έκανε το ντεμπούτο του ως βασικός ο Αζεντίν Ουναΐ. Μάλιστα, υπήρξε ένας από τους κορυφαίους της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα, ο Μαροκινός μέσος ήταν ο πιο δραστήριος ποδοσφαιριστής των πρασίνων. Στα 87 λεπτά που αγωνίστηκε είχε συνολικά 112 ενέργειες με την μπάλα. Πρόκειται για τη 2η μεγαλύτερη επίδοση συνολικά φέτος στη Super League. Μονάχα ο Σαντιάγκο Έσε κόντρα στον Παναιτωλικό είχε περισσότερες (117).

Επιπλέον, ο Μαροκινός έκανε κάτι πραγματικά μοναδικό απέναντι στους Σερραίους. Έγινε ο μοναδικός ποδοσφαιριστής από το καλοκαίρι του 2019, ο οποίος σ’ ένα και μόνο παιχνίδι κατάφερε να:

  • κάνει τρεις τελικές
  • φτιάξειι τρεις ευκαιρίες
  • κάνει τρεις πετυχημένες ντρίμπλες
  • έχει τρία πετυχημένα τάκλιν
  • κάνει τρεις ενέργειες στην αντίπαλη περιοχή

Ο ίδιος μετά το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, μίλησε για την παρθενική του εμφάνιση ως βασικός με τον Παναθηναϊκό, αλλά και για τα επόμενα παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αζεντίν Ουναΐ

Για τα πρώτα συναισθήματά του αναφορικά με την πρώτη παρουσία ως βασικός με τον Παναθηναϊκό

Νιώθω πολύ όμορφα γιατί έπαιξα από την αρχή. Χαίρομαι γιατί συνδύασα την εμφάνισή μου με τη νίκη και βοήθησα με την απόδοσή μου. Θέλω να παραμείνω συγκεντρωμένος και να βελτιώνομαι από παιχνίδι σε παιχνίδι. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί αυτή ήταν και η πρώτη νίκη μου με τον Παναθηναϊκό. Πιστεύω ότι με σκληρή δουλειά, παιχνίδι με παιχνίδι, θα γινόμαστε ακόμα καλύτεροι και θα πλησιάσουμε στην κορυφή.

Για τη δυσκολία του Παναθηναϊκού να φτάσει στο αποτέλεσμα και την πίεση που άσκησε ο Πανσερραϊκός

Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Δεν θα μπορούσε να είναι εύκολο. Προηγηθήκαμε, αλλά δεχτήκαμε γρήγορα την ισοφάριση και δεν βρήκαμε αμέσως δεύτερο γκολ. Παρόλα αυτά πήραμε τη νίκη, που είναι το πιο σημαντικό. Τώρα θα δούμε τον επόμενο αγώνα και θα αρχίσουμε άμεσα τη δουλειά

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τη νέα του ομάδα

Είμαστε μία ομάδα ποιοτική, αλλά μπορούμε να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί και θα δουλέψουμε για αυτό με τον προπονητή. Θα προχωρήσουμε παιχνίδι με παιχνίδι και θα γινόμαστε διαρκώς καλύτεροι.