You are currently viewing BCL: Ο Χάντερ Χέιλ στους κορυφαίους των παιχτών

Ο Χάντερ Χέιλ φιγουράρει στην τρίτη θέση του Power Ranking των κορυφαίων παικτών της νέας σεζόν, στο BCL

Η ΑΕΚ Betsson έχει εκπροσώπηση στους κορυφαίους παίκτες της σεζόν 2024-25 στο BCL. Αυτό γιατί στα Player Power Rankings που παρουσίασε η διοργανώτρια αρχή λίγο πριν από το τζάμπολ της σεζόν φιγουράρει το όνομα του Χάντερ Χέιλ. Μάλιστα βρίσκεται στην τρίτη θέση της σχετικής κατάταξης.

Ο Αμερικανός γκαρντ είχε μια άκρως παραγωγική σεζόν με τον Προμηθέα. Υπό τις οδηγίες του Ηλία Παπαθεοδώρου έειξε την εκτελεστική δεινότητά του, αλλά και όλη τη γκάμα του παιχνιδιού του. Η δική του παρουσία μάλιστα ήταν και ένας σημαντικός λόγος που οι Πατρινοί έφτασαν ως τα προημιτελικά του BCL. Εκεί όμως λύγισαν από την Ουνικάχα Μάλαγα.

Οι εμφανίσεις του Αμερικανού γκαρντ έκαναν την ΑΕΚ να προχωρήσει σε υπέρβαση, κάνοντας δικό της τον Αμερικανό αρχισκόρερ για τη νέα σεζόν. Ο Χέιλ επέστρεψε στη δράση και φορτσάρει για την πρεμιέρα της σεζόν κόντρα στην Μακάμπι Ραμάτ Γκαν (01/10), στην Sunel Arena.

Μάλιστα το BCL παρουσίασε τον Αμερικανό άσο με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Προαναγγέλλοντας την… καταιγίδα Χέιλ σε όλη την Ευρώπη!

Στο μήνυμά του το BCL ανέφερε:

Πρόγνωση καιρού για το φθινόπωρο: Καταιγίδες Hale σε όλη την Ευρώπη. Ο Hunter Hale είναι #𝟑 στην κατάταξη των παικτών μας!