You are currently viewing Πανιώνιος: Έριξε βόμβα μεγατόνων με τον Ντένις Τσερίσεφ

Ο Πανιώνιος ενεργοποίησε βόμβα μεγατόνων με την ανακοίνωση της απόκτησης του πρώην παίχτη της Ρεάλ Μαδρίτης, Ντενίς Τσερίσεφ

Μια πολύ σημαντική μεταγραφή ανακοίνωσε ο Πανιώνιος. Μια μεταγρή που θα τον βοηθήσει στην επιστροφή του στα μεγάλα σαλόνια. Πρόκειται για έναν παίχτη με βαριά ιστορία και απίστευτη πορεία. Μιλάμε για τον Ντενίς Τσερίσεφ.

Ο 33χρονος Ρώσος αγωνίζεται κυρίως στην αριστερή πλευρά της επίθεσης. Έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Ρεάλ Μαδρίτης, Σεβίλλη, Βιγιαρεάλ και Βαλένθια. Τελευταίος σταθμός στην καριέρα του ήταν η Βενέτσια, από την οποία έμεινε ελεύθερος. Στην ιταλική ομάδα τα τελευταία δύο χρόνια, είχε συνολικά 34 συμμετοχές.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση στα social του Ιστορικού, ο Ρώσος αναμένεται να ταξιδέψει στην Ελλάδα προκειμένου να περάσεις τις εργομετρικές εξετάσεις. Στη συνέχεια θα υπογράψει με κάθε επισημότητα στους Κυανέρυθρους

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιστορικού

Η ΠΑΕ Πανιώνιος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την καταρχήν συμφωνία της με τον ποδοσφαιριστή Denis Cheryshev.

Ο Διεθνής Ρώσος θα βρεθεί στην χώρα μας για λογαριασμό του Ιστορικού την Τετάρτη ώστε να περάσει τις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις και να επισημοποιήσει την συνεργασία του με τον Ιστορικό.

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για τον Ρώσο διεθνή ποδοσφαιριστή που το βιογραφικό του σε Ρεάλ Μαδρίτης, Σεβίλλη, Βιγιαρεάλ, Βαλένθια και Βενέτσια μιλά από μόνο του

Βιογραφικό

Ο Ντένις Ντμίτριεβιτς Τσερίσεφ, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 26 Δεκεμβρίου 1990. Είναι αριστεροπόδαρος και παίζει και στα δύο άκρα της επίθεσης.

Με την εθνική Ρωσίας έχει καταγράψει 33 συμμετοχές κι έχει σημειώσει 12 γκολ.  Ο Τσερίσεφ μέτρησε 45 συμμετοχές και 23 γκολ στις μικρές εθνικές της Ρωσίας. Με αυτή των Ανδρών έκανε το ντεμπούτο του το 2012. Συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, σημειώνοντας τέσσερα γκολ, ενώ η ομάδα του έφτασε στα προημιτελικά.

Ο Ρώσος, ο οποίος γεννήθηκε στο Νόβγκοροντ, αναδείχθηκε ουσιαστικά από την Ακαδημία της Ρεάλ Μαδρίτης. Έκανε το ντεμπούτο του με τις ρεζέρβες της βασίλισσας το 2009 και με την πρώτη ομάδα το 2012. Στη συνέχεια έπαιξε δανεικός σε Σεβίλλη, Βιγιαρεάλ και Βαλένθια πριν πάει μόνιμα στη Βιγιαρεάλ το 2016.

Η επαγγελματική του πορεία

Ξεκίνησε, ωστόσο, την καριέρα του στη Σπόρτινγκ ντε Χιχόν, όπου έπαιζε τότε ο πατέρας του Ντμίτρι. Σύντομα τον ακολούθησε στο επόμενο κλαμπ του, τη Μπούργκος, σε ηλικία εννέα ετών. Εντάχθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης το 2002. Έκανε το ντεμπούτο του στη δεύτερη κατηγορία στις 17 Αυγούστου 2012 σε μία εκτός έδρας ήττα με 1-2 εναντίον της Βιγιαρεάλ. Στις 27 Νοεμβρίου, έπαιξε το επίσημο παιχνίδι του με την πρώτη ομάδα, σε μια εντός έδρας νίκη με 3-0\στη φάση των 32 του Copa del Rey.

Τον Σεπτέμβριο του 2013 δόθηκε δανεικός στη Σεβίλλη. Έπαιξε, όμως, μόλις πέντε ματς. Είχε τραυματισμούς και οι Ανδαλουσιάνοι επέλεξαν να μην τον αγοράσουν. Πήγε λοιπόν, στη Βιγιαρεάλ ως δανεικός. Συνολικά, με το κίτρινο υποβρύχιο μέτρησε 90 ματς, 11 γκολ και 15 ασίστ.

Στη Ρεάλ γύρισε το καλοκαίρι του 2015 κι έκανε το ντεμπούτο του στην κορυφαία κατηγορία για τη Ρεάλ Μαδρίτης στις 19 Σεπτεμβρίου 2015, παίζοντας 13 λεπτά σε μία ήττα 1-0 από τη Γρανάδα. Σκόραρε το πρώτο του γκολ στις 2 Δεκεμβρίου στην εκτός έδρας νίκη 3-1 επί της Κάντιθ στη φάση των 32 του Κυπέλλου. Συνολικά, στη Ρεάλ Μαδρίτης είχε 7 παιχνίδια, 1 γκολ και 1 ασίστ.

Την 1η Φεβρουαρίου 2016 πήγε δανεικός στη Βαλένθια. Εκεί έκανε τεράστια καριέρα και μέτρησε συνολικά 122 παιχνίδια, 11 γκολ και 12 ασίστ.

Στις 31 Αυγούστου 2022, ο Ρώσος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τη Βενέτσια. Σκόραρε δύο φορές στην τρίτη του εμφάνιση στη Serie B, σε εκτός έδρας νίκη με 4-1 εναντίον της Κάλιαρι την 1η Οκτωβρίου. Με την ιταλική ομάδα είχε 34 ματς, 4 γκολ και 2 ασίστ κι αποχώρησε τον περασμένο Ιούλιο. Πέρσι είχε μόλις 10 ματς χωρίς γκολ ή ασίστ.