You are currently viewing Super League: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες

Στην 5η αγωνιστική της Super League, ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ ξεπέρασε το εμπόδιο του Πανσερραϊκού, επιστρέφοντας στα καλά αποτελέσματα

Ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε της Κυριακή (22/9) τον Πανσερραϊκό για την 5η αγωνιστική της Super League. Στο άδειο από κόσμο ΟΑΚΑ, οι πράσινοι κατάφεραν να επιβληθούν των φιλοξενούμενων με 3-1. Φυσικά οι πλληγές από τους Αρκάδες και την Athens Kallithea έχουν αφήσει τα σημάδια τους. Ωστόσο, οι παίχτες του Ντιέγκο Αλόνσο υπερέβαλλαν εαυτό και δείχνουν αποφασισμένοι να αλλάξουν την κατάσταση.

Ο Τετέ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, 10ο δέκατο λεπτό της αναμέτρησης. Μετά από γύρισμα του Μλαντένοβιτς μέσα από τη μικρή περιοχή, ο Κουτσογούλας δε μπόρεσε να απομακρύνει την μπάλα.

Ο Πανσερραϊκός απάντησε πέντε λεπτά μετά, με τον Μπετανκόρ. Με μια γλυκιά σσέτρα ο Φαρές από τα αριστερά βρήκε τον Ισπανό φορ. Αυτός με ωραία καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι πράσινοι πίεσαν στο δεύτερο μέρος για να βρουν τα γκολ της νίκες. Τα πέτυχαν με τον Φίλιπ Τζούριτσιτς. Αρχικά στο 81′ ο Σέρβος με ωραίο πλασέ από το ημικύκλιο της περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, με τον Στάικο να βάζει την κόντρα και να κάνει πιο δύσκολη τη φάση για τον Γκουγκεσασβίλι.

Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε στο 89′ με τον Σέρβο επιθετικό να σκοράρει και πάλι. Ένα υπέροχο γκολ από μακρινή απόσταση, το οποίο δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ντραγκόβσκι, Βαγιαννίδης (68′ Μπάλντοκ), Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Αράο, Ουναχί (87′ Μαξίμοβιτς), Μπακασέτας (76′ Γερεμέγεφ), Τετέ, Πελίστρι (68′ Τζούριτσιτς), Ιωαννίδης (87′ Τσέριν)

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Γκουγκεσασβίλι, Κουτσογούλας, Μπέργκστρομ, Ντάβιντσον, Φαρές (83′ Πεταυράκης), Στάικος, Περούτσι, Σαλαζάρ (83′ Δεληγιαννίδης), Τέρζιτς (66′ Ντέλετιτς), Τομάς (71′ Χατζηστραβός), Μπετανκόρ (71′ Γκίγκιτς).