You are currently viewing Super League: Νέα γκέλα της ΑΕΚ, στη Λεωφόρο

Στην 5η αγωνιστική της Super League η εξαιρετική Athens Kallithea έβαλε μπλόκο στην ΑΕΚ στη Λεωφόρο, στερώντας της την κορυφή

Την Κυριακή (22/9) η Athens Kalithea υποδέχθηκε την ΑΕΚ για την 5η αγωνιστική της Super League. Το παιχνίδι στη Λεωφόρο δεν είχε νικητή. Οι δυο ομάδες έμειναν στο μηδέν και μοιράστηκαν από 1 βαθμό. Έτσι όμως η ΑΕΚ έπεσε από την κορυφή, αφήνοντας τον ΠΑΟΚ μόνο τουστο ψηλότερο σκαλοπάτι της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Μάσιμο Ντονάτι έχει αποδειχθείσε …φονέας γιγάντων. Έχει ήδη βάλει δύσκολα τόσο στον Ολυμπιακό, όσο και τον Παναθηναϊκό. Στην 5η αγωνιστική, ήταν η σειρά της ΑΕΚ.

Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα κατέβηκε στον αγώνα έχοντας 7 απουσίες στη σύνθεση της.Αυτό σηαμίνι πως χρειάστηκε να παίξει με την τράπουλα της ενδεκάδας ανακατεμένη.

Παρόλα αυτά κατάφερε να έχει την κατοχή και τις περισσότερες ευκαιρίες στο παιχνίδι. Καμία όμως από αυτες δεν αξιοποιήθηκε ώστε να να παραβιάσει την εστία του Μπαραγκάν. Οι γηπεδούχοι ήταν κι αυτοί απειλητικοί μέσω αντεπιθέσεων. Δημιούργησαν κάποιες καλές στιγμές για να σκοράρουν, αλλά και ο Θωμάς Στρακόσα φώναξε παρών όταν χρειάστηκε.

Η ΑΕΚ έχει πλέον 11 βαθμούς και είναι μόνη δεύτερη στο -2 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, ενώ η Athens Kallithea έφτασε τους τέσσερις βαθμούς.

Athens Kallithea

Μπαραγκάν, Μανθάτης, Χάνουσεκ, Ισμάτ-Μιρέν, Μότοτς, Πασαλίδης (71′ Τσιβελεκίδης), Μερκάτι (67′ Εντιαγέ), Ντιμπά, Ντεμέτριους (67′ Βασιλόγιαννης), Μουτίνιο (71′ Βαλμπουενά), Τζιάνι (85′ Σοίρι)

ΑΕΚ

Στρακόσα, Μουκουντί (37′ λ. τρ. Κάλενς), Πήλιος, Πινέδα, Βίντα, Σιμάνσκι (66′ Γιόνσον), Μάνταλος, Περέιρα (76′ Τσιλούλης), Κοϊτά (66′ Τσούμπερ), Ελίασον (76′ Φερνάντες), Πιερό.