You are currently viewing Super League: Ο Ατρόμητος συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις

Στην 5η αγωνιστική της Super League ο Ατρόμητος σύνεχισε την καλή πορεία τους με την εμφατική εντός έδρας νίκη του επί της Λαμίας

Την Κυριακή (22/9) ο Ατρόμητος παμηγύρισε τη 2η συνεχίμενη νίκη του στο πρωτάθλημα. Στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της Super League, οι Περιστεραιώτες υποδέχθηκαν τη Λαμία. Της αναμέτρησης επιβλήθηκαν οι γηπεδούχοι με 4-2. Αυτό το αποτέλεσμα έφερε τον Ατρόμητο στην 4η θέση της βαθμολογίας, μαζί με τον ΟΦΗ, τον Άρη και τον Παναθηναϊκό.

Το παιχνίδι στο Περιστέρι ήταν πλούσιο σε θέαμα και σε γκολ. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο και δίκαι πήραν το αποτέλεσμα.

O Kαρλίτος άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης. Οι Φθιωτοί απάντησαν ισοφαρίζοντας στο 40ο λεπτό με τον Ραντόνια.

Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος πάτησε γκάζι. Ο Μπακού έκανε στο 50′ το 2-1. Οι Φαν Βερτ (70′) και Αθανασίου (77′) ανέβασαν περαιτέρω τον δείκτη του σκορ, με το αυτογκόλ του Χουτεσιώτη να διαμορφώνει το τελικό 4-2.

Πλέον, ο Ατρόμητος έχει οκτώ βαθμούς. Όσους έχουν Παναθηναϊκός, Άρης και ΟΦΗ. Την ίδια ώρα στους πέντε παρέμεινε η ομάδα του Μαρίνου Σατσιά.

Την επόμενη αγωνιστική οι Περιστεριώτες αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό στο Γ.Καραϊσκάκης (29/9, 19:00), ενώ η Λαμία φιλοξενεί τον Πανσερραϊκό (30/9, 20:00).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Χουτεσιώτης, Κίνι, Μπρόρσον, Μανσούρ, Αθανασίου (81′ Βρακάς), Ουέντραογκο, Τσιγγάρας (81′ Τσακμάκης), Μπακού (81′ Γκονζάλεθ), Γιουμπιτάνα (66′ Μίχορλ), Ουάρντα, Καρλίτος (39′ Καρλίτος)

ΛΑΜΙΑ

Κόστιτς, Σάντμπεργκ (46′ Μπίκοφ), Κορνέζος (74′ Σιμόνι), Λέο, Ραντόνια, Γιαννούτσος, Νούνιες, Ρινγκ, Φουρτάδο (79′ Σαραμαντάς), Μέκιτς (56′ Ενρίκες), Βλαχομήτρος (56′ Γκουίντο)