You are currently viewing LaLiga: Χτίζει σερί η Ρεάλ

Μια ακόμα εντυπωσιακή εμφάνιση της Βασίλισσας στην 6η αγωνιστική της LaLiga, όπου πήρε μια σαρωτική εντός έδρας νίκη επί της Εσπανιόλ

Οι τρεις πρώτες αγωνιστικές της LaLiga βρήκαν την Ρεάλ να κάνει νωρίς δύο στραβοπατήματα (εκτός έδρας ισοπαλίες). Όμως η συνέχεια είναι εντελώς διαφορετική. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι έδειξε το μέταλλο της και απάντησε με τρεις στη σειρά νίκες.

Μετά από το 2-0 επί της Μπέτις (εντός) και επί της Σοσιεδάδ (εκτός), το απόγευμα του Σαββάτου τρίτωσε το καλό για τους μερένγκες. Επιβλήθηκαν με 4-1 μέσα στο Μπερναμπέου, επί της Εσπανιόλ. Έτσι, έφτασαν σε απόσταση αναπνοής από την πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Μπαρτσελόνα.

Στο πρώτο 45λεπτο οι Μαδριλένοι είχαν κάποιες καλές στιγμές με τον Κιλιάν Εμπαπέ (11′, 21′) και τον Φραν Γκαρθία (41′).

Στην επανάληψη όμως οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα εκρηκτικό πρώτο δεκάλεπτο. Κατάφεραν και αιφνιδίασαν την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι. Μάλιστα, στο 54′ με αυτογκόλ του Κουρτουά πήραν το προβάδισμα στο σκορ.

Με το που βρέθηκε πίσω στο σκορ η Βασίλισσα, ο Αντσελότι πέρασε μέσα στο γήπεδο τον Βινίσιους στη θέση του Γκιουλέρ. Ο Βραζιλιάνος αποδείχθηκε χρυσή αλλαγή, καθώς άλλαξε όλο το παιχνίδι των γηπεδούχων.

Στο 58′ ήρθε η ισοφάριση με ένα ωραίο σουτ του Καρβαχάλ. Στη συνέχεια, ο Βίνι με μία ασύλληπτη πάσα στο 75′, βρήκε τον Ροντρίγκο. Εκείνος με κοντινή προβολή έκανε την ολική ανατροπή.

Έπειτα από τρία λεπτά, από δημιουργός ο Βινίσιους έγινε σκόρερ. Μετά από πολύ ωραία κάθετη του Εμπαπέ, νίκησε τον Γκαρθία και έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στη Βασίλισσα. Τέλος, στο 90′, ο Εμπαπέ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα και διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Κουρτουά, Καρβαχάλ (60′ Βάθκεθ), Τσουαμενί, Μιλιτάο, Φραν Γκαρθία, Βαλβέρδε, Μόντριτς, Μπέλιγχαμ, Ροντρίγκο, Εμπαπέ, Γκιουλέρ (55′ Βινίσιους)

ΕΣΠΑΝΙΟΛ

Χοάν Γκαρθία, Ελ Χιλάλι, Κουμπούλα, Καμπρέρα, Ρομέρο, Τεχέρο (76′ Αγουάδο), Κραλ, Λοθάνο (67′ Γκραγκέρα), Καρέρας (76′ Καρδόνα), Πουάδο (81′ Μίγια), Τσεντίρα (46′ Βελίθ)