You are currently viewing Super League: Ο Άρης άλλαξε τα δεδομένα στην κορυφή

Στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Super League ο εκπληκτικός Άρης επικράτησε του χλιαρού Ολυμπιακού, γκρεμίζοντας τον έτσι από την κορυφή

Το Σάββατο (21/9) ο Άρης υποδέχθηκε στο Κλ.Βικελίδης τον Ολυμπιακό για το μεγάλο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Super League. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν το πρώτο τους παιχνίδι στο Κλ.Βικελίδης με τον κόσμο δίπλα τους. Με μια πραγματικά απολαυστική εμφάνιση πήραν δίκαι τη νίκη με 2-1. Ταυτόχρονα, πλήγωσαν βαριά τον χλιαρό Ολυμπιακό, που έκανε 2η συνεχόμενη γκέλα και γκρεμίστηκε από την κορυφή.

Ο Μάνου Γκαρθία άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό, ενώ ο Λορέν Μορόν κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του στο 41ο λεπτό. Οι ερυθρόλευκοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν εγκαίρως και να ξαναμπούν στο παιχνίδι, με την άμυνα του Άρη να χάνει ελάχιστες φορές την συγκέντρωσή της. Στο 90+6′ ο Ελ Κααμπί μείωσε, αλλά δεν υπήρχε το χρονικό περιθώριο.

Ο Ολυμπιακός τώρα στρέφεται στο ματς κόντρα στη Λιόν για το Europa League (26/9, 22:00), ενώ την 6η αγωνιστική κοντράρεται με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκης (29/9, 19:00). Ο Άρης από την πλευρά του φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης (29/9, 20:30).

ΑΡΗΣ

Κουέστα, Μάγιο, Φρίντεκ, Μπράμπετς, Βέλεθ, Μόντσου, Ντιάντι (76′ Σαβέριο), Σιφουέντες (90′ Εμβοντό), Μ. Γκαρθία (76′ Νταρίντα), Σίστο, Μορόν (86′ Σαμόρα)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τζολάκης, Ροντινέι, Ντόη (77′ Μπιανκόν), Κάρμο, Ορτέγκα, Ν. Γκαρθία (46′ Ολιβέιρα), Έσε, Μαρτίνς (77′ Κοστίνια), Τσικίνιο (69′ Γιάρεμτσουκ), Βέλντε (46′ Γουίλιαν), Ελ Κααμπί.