You are currently viewing Champions League: Μαγικό ξεκίνημα για τη Μονακό

Τη μεγαλύτερη έκπληξη της 1ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League έκανε η Μονακό επικρατώντας της λαβωμένης Μπαρτσελόνα

Την Πέμπτη (19/9) ολοκληρώθηκε η 1η αγωνιστική της League Phase του Champions League. Από τα παιχνίδια της 3ης ημέρας ξεχώρισε η μαγική εντός έδρας νίκη της Μονακό επί της Μπαρτσελόνα, με 2-1.

Οι Μονεγάσκοι επέστρεψαν στη διοργάνωση μετά από 5 χρόνια με ένα ονειρεμένο comeback. Χάρισαν στη Μπαρτσελόνα την πρώτη της ήττα στη σεζόν. Αν και πρέπει να σημειώσουμε πως οι μπλαουγκράνα έπαιζαν με 10 παίχτες από το 11ο λεπτό (μετά την αποβολή του Έρικ Γκαρθία).

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν αρχικά με τον Ακλιούς στο 16′. Όμως ο Λαμίν Γιαμάλ με το πρώτο του γκολ στη διοργάνωση, ισοφάρισε σε 1-1. Μάλιστα, έγινε και ο δεύτερος νεαρότερος παίκτης που έχει βρει δίχτυα στη διοργάνωση μετά τον Άνσου Φάτι.

Οι Μονεγάσκοι απάντησαν με τον Ιλενικενά που μπήκε αλλαγή στο 59′. Μια χρυσή αλλαγή, όπως αποδείχθηκ, αφού βρήκε δίχτυα στο 71′, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

ΜΟΝΑΚΟ

Κεν, Βάντερσον (89′ Ελεμπί), Κέρερ, Σαλισού, Σινγκό, Καμαρά (46′ Γκολοβίν), Ζακάρια, Ακλιούς, Μιναμίνο (70′ Ενρίκε), Μπεν Σεγκίρ (70′ Μπαλογκάν), Εμπολό (59′ Ιλενικενά).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Τερ Στέγκεν, Κουντέ, Κουμπαρσί (79′ Τόρες), Ίνιγκο Μαρτίνεθ, Μπαλντέ (88′ Φάτι), Κασάδο, Έρικ Γκαρθία, Γιαμάλ, Πέδρι, Ραφίνια, Λεβαντόβσκι (80′ Μάρτιν Λάνγκρεο).