You are currently viewing ΑΕΚ: Φέρνει τον Μαρσιάλ με μυθικό συμβόλαιο

Η ΑΕΚ και ο Μάριος Ηλιόπουλος ολοκληρώνουν τη μεγαλύτερη κίνηση της θερινής μεταγραφικής περιόδου, φέρνοντας στην Ελλάδα τον Αντονί Μαρσιάλ

Η ΑΕΚ πυροδότησε ακόμη μία ακόμη βόμβα, βάζοντας το τέλειο κερασάκι στον μεταγραφικό της σχεδιασμό. Ο Αντονί Μαρσιάλ από σήμερα θα πρέπει να λογίζεται παίκτης της Ένωσης. Οι δύο πλευρές ήρθαν σε πλήρη συμφωνία. Ήδη ο Γάλλος άσος ετοιμάζει βαλίτσες με προορισμό την Αθήνα, όπου αναμένεται να αφιχθεί το βράδυ της Τετάρτης (18/09) με ιδιωτική πτήση.

Μετά τον Έρικ Λαμέλα, ο Μάριος Ηλιόπουλος ολοκλήρωσε ακόμα μία τεράστια μεταγραφική κίνηση. Φέρνει έναν ποδοσφαιριστή 28 ετών, με 9ετη καριέρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αυτό, παρά το γεγονός ότι η ΑΕΚ αποκλείστηκε από την Ευρώπη κι έχασε ένα σημαντικό κομμάτι εσόδων (μεγαλύτερο των 10 εκατομμυρίων ευρώ). Και παρά το γεγονός ότι το ρόστερ είναι πλήρες μεσοεπιθετικά.

Η Ένωση προσφέρει στον 28χρονο Γάλλο φορ το μεγαλύτερο συμβόλαιο που έχει προσφέρει ποτέ (μεγαλύτερο κι από αυτό στον Έρικ Λαμέλα). Ένα συμβόλαιο το οποίο θα ξεπερνάει ετησίως τα 3.500.000 ευρώ μαζί με τα μπόνους. Ο Μαρσιάλ αναμένεται να υπογράψει για τρία χρόνια. Αυτό σημαίνει πως το κόστος του deal θα είναι πάνω από τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Μαρσιάλ, με τους κόκκινους διαβόλους, είχε 317 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας 90 γκολ.

Έχει αγωνιστεί επίσης στις:

  • Μονακό με 70 συμμετοχές
  • Σεβίλλη με 12 συμμετοχές
  • Λιόν με 4 συμμετοχές

Η τροπαιοθήκη του περιέχει ένα Europa League, ένα FA Cup, δύο Λιγκ Καπ Αγγλίας και ένα Nations League με τη Γαλλία, με τη φανέλα της οποίας έχει αγωνιστεί σε 30 παιχνίδια.