You are currently viewing Carabao Cup: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε εύκολα στους 16

Κάνοντας επίδειξη δύναμης, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σάρωσε τη Μπέρνσλεϊ και πέρασε στους 16 του EFL Carabao Cup

Στον 30 γύρο του EFL Carabao Cup η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχθηκαν στο Ολντ Τράφορντ, τη Μπάρνσλεϊ. Οι κόκκινοι διάβολοι δεν αντιμετώπισαν την παραμικρή δυσκολία στο παιχνίδι. Κάνοντας επίδειξη δύναμης, σκούπισαν τους φιλοξενούμενους με το σαρωτικό 7-0. Το σκορ αυτό αποτελεί τη μεγαλύτερη νίκη σε επίπεδο σκορ στην εποχή του Τεν Χαχ στον αγγλικό σύλλογο.

Το σκορ άνοιξε στο 16ο λεπτό ο Μάρκους Ράσφορντ. Έκτοτε ακολούθησε μία βροχή από τέρματα. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, οι Άντονι και Γκαρνάτσο είχαν ανεβάσει το σκορ στο 3-0. Συγκεκριμένα, ο Άντονι στο 35′ έγραψε το 2-0 από τα 11 βήματα. Ακολούθησε ο Γκαρνάτσο για το 3-0, στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων του 1ου μέρους.

Στο 2ο μέρος οι κόκκινοι διάβολοι δε σταμάτησαν να ..πυροβολούν τη Μπάρνσλεϊ δίχως έλεος. Αρχικά, ο Γκαρνάτσο πετυχαίνοντας το 2ο προσωπικό του γκολ έκανε το 4-0 στο 49′. Τον ακολούθησε ο Ράσφορντ στο 58ο λεπτό που σκόραρε και πάλι για το πέμπτο τέρμα της Γιουνάιτεντ. Στη συνέχεια ανέλαβε ο Έρικσον. Πρώτα έγραψε το 6-0 στο 81′ και 4 λεπτά αργότερα έκανε το τελικό 7-0.

Την ίδια στιγμή η Πρέστον έκανε την έκπληξη, νικώντας με 16-15 τη Φούλαμ στη διαδικασία των πέναλτι (1-1). Στην κανονική διάρκεια οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Λέντσον στο 35ο λεπτό, αλλά ο Ρις Νέλσον στο 61′ ισοφάρισε. Από εκεί και έπειτα οι δύο ομάδες δεν βρήκαν γκολ και το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι.

Στη ρωσική ρουλέτα οι παίκτες της Πρέστον ήταν πιο ψύχραιμοι και νίκησαν με 16-15.