You are currently viewing Μαρινάκης: Σταματήστε να μιλάτε μόνο για τα συμβόλαια σας

Έξαλλος ήταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το αποτέλεσμα στο Ολυμπιακός – Παναιτωλικός, με αποτέλεσμα να τα… χώσει στους παίκτες μετά το ματς.

Ο Ολυμπιακός υπέστη την πρώτη φετινή του γκέλα στο πρωυάθλημα. Έμεινε στο 0-0 με τον Παναιτωλικό μέσα στο Γ. Καραϊσκάκης. Η εικόνα των παικτών του Μεντιλίμπαρ ήταν απογοητευτική. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του.

Μετά το τέλος του αγώνα στο Φάληρο, ο κ. Μαρινάκης επισκέφθηκε τα αποδυτήρια της ομάδας. Εκεί ξεσπάθωσε και τα… έχωσε στους παίκτες για την απόδοσή τους. Ο ίδιος τόνισε στους ποδοσφαιριστές πως δεν θα έπρεπε να στέκονται στα συμβόλαιά τους ή να πατάνς πάνω στην κατάκτηση του Conference League. Αντίθετα, ο μεγαλομέτοχος των Πειραιωτών υποστήριξε πως θα πρέπει να δίνουν τα πάντα μέσα στο γήπεδο, προκειμένου να έρθει το 48ο πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέφερε στην ομιλία του:

Σταματήστε να μιλάτε μόνο για τα συμβόλαια σας και να κάθεστε στις δάφνες του Ευρωπαϊκού! Όλα ξεκινάνε από το μηδέν. Κάθε παιχνίδι θα είναι μάχη. Και θα πρέπει να τα δίνετε όλα και να ματώνετε για τη νίκη. Για να φτάσουμε στους στόχους μας, στο Πρωτάθλημα που τόσο θέλουμε, πρέπει να αλλάξετε την εικόνα σας και να δίνετε τα πάντα μέσα στο γήπεδο

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το ματς με τον Παναιτωλικό έχοντας 29 τελικές προσπάθειες και 70 γεμίσματα. Παρόλα αυτά γκολ δεν μπόρεσε να πετύχει. Ακόμα και η τετραπλή αλλαγή του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ – ο οποίος πέρασε στο ματς τους Ολιβέιρα, Γουίλιαν, Κάρμο και Γιάρεμτσουκ – δεν μπόρεσε να φέρει τελικά το πολυπόθητο γκολ. Αποτέλεσμα αυτού, να χαθούν δύο πολύτιμοι βαθμοί.

Παρόλα αυτά, για καλή του τύχη, ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα. Έτσι, οι Πειραιώτες και ο Δικέφαλος του Βορρά συνεχίζουν να βρίσκονται παρέα στην κορυφή της Super League. Εκεί όπου μπορεί να βρεθεί και η ΑΕΚ, εφόσον νικήσει τον Βόλο.