You are currently viewing Super League: Λευκή ισοπαλία στην Τούμπα

Στο μεγάλο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Super League, μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού τελείωσε χωρίς νικητή και δίχως γκολ

Την Κυριακή (15/9) πραγματοποιήθηκε το πρώτο μεγάλο ντέρμπι του φετινού πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε στην Τούμπα τον Παναθηναϊκό για την 4η αγωνιστική της Super League. Οι δυο ομάδες έδωσαν μια σκληρή μάχη, κανείς τους όμως δεν βγήκε νικητής. Έτσι, αμφότερες έφυγαν παίρνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος. Είχε την κατοχή και τις περισσότερες ευκαιρίες. Όμως ο Ντραγκόβσκι επενέβη όπου χρειάστηκε. Τν ίδια ώρα, ο Παναθηναϊκός είχε μια μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει στο 45′. Όμως μετά την υπέροχη ατομική ενέργεια του Ιωαννίδη, ο Πελίστρι είχε άσχημο τελείωμα.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε. Αμφότερες οι δύο ομάδες έγιναν λιγότερο απειλητικές στις δύο εστίες. Ως εκ τούτου το 0-0 έμεινε μέχρι και το φνάλε.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά στο πρωτάθλημα φέτος που ο ΠΑΟΚ στερήθηκε του τρίποντου. Πλέον, έχει 10 βαθμούς και βρίσκεται στην κορυφή χέρι χέρι με τον Ολυμπιακό. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός έφτασε στους 5 βαθμούς, παραμένοντας μακριά από τις νίκες για δεύτερο σερί ματς.

ΠΑΟΚ

Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Οζντόεφ, Σβαμπ (76′ Καμαρά), Ζίβκοβιτς (88′ Σορετίρε), Κωνσταντέλιας (76′ Ντεσπόντοφ), Τάισον, Τσάλοφ (67′ Σαμάτα).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ντραγκόβσκι, Βαγιαννίδης, Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Αράο, Μακσίμοβιτς, Μπακασέτας (78′ Τζούριτσιτς), Πελίστρι (78′ Μαντσίνι), Τετέ (78′ Ουναχί), Ιωαννίδης.