You are currently viewing Super League: Ιστορική γκέλα του Ολυμπιακού στο Φάληρο

Ο Ολυμπιακός στο Φάληρο για την 4η αγωνιστική της Super League,  έμεινε στο μηδέν με αντίπαλο εκτός των Big 5, μετά από μια 3ετία

Η μεγάλη έκπληξη της 4ης αγωνιστικής της Super League πραγματοποιήθηκε δίχως αμφιβολία στο Φάληρο. Την Κυριακή (15/9) ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τον Παναιτωλικό. Οι γηπεδούχοι, που μέχρι πρότινος είχαν το 3/3 στο πρωτάθλημα, υπέπεσαν στην πρώτη τους  γκέλα. Το παιχνίδι τελείωσε ισόπαλο με τις 2 ομάδες να μένουν αμφότερες στο μηδέν.  Αυτό είναι κάτι που έχει να συμβεί 3 χρόνια στον Ολυμπιακό. Να μείνει δηλαδή στο Φάληρο άσφαιρος απέναντι σε αντίπαλο μικρότερης δυναμικής.

Ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή από το πρώτο μέρος. Ωστόσο δυσκολευόταν να γίνει απειλητικός. Στο δεύτερο μέρος ανέβασε τον ρυθμό του, με τους Γουίλιαν και Ολιβέιρα να κάνουν ντεμπούτο.

Οι Πειραιώτες πίεσαν μέχρι το τελευταίο λεπτό. Όμως οι Αγρινιώτες είχαν ψύχραιμες αντιδράσεις, με τον τερματοφύλακά τους, να επεμβαίνει, όταν χρειαζόταν. Παράλληλα, οι ερυθρόλευκοι δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν. Συνολικά είχαν 31 τελικές με 2.3xG, όμως έμειναν μακριά από το γκολ.

Ο Ολυμπιακός έχασε το πρώτο τρίποντο στο φετινό πρωτάθληαμ. Με το βαθμό της ισοπαλίας έτσι έφτασε στους δέκα πόντους. Από την άλλη, η ομάδα του Παναιτωλικού έφτασε στου2 4 βαθμούς.

Την επόμενη αγωνιστική, ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον Άρη το Σάββατο (21/9, 20:00). Την ίδια μέρα, ο Παναιτωλικός κοντράρεται με τον Αστέρα Τρίπολης AKTOR (21/9, 20:30).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τζολάκης, Ροντινέι (83′ Κοστίνια), Ντόη, Πιρόλα (62′ Κάρμο), Ορτέγκα, Στάμενιτς (62′ Ολιβέιρα), Έσε, Μαρτίνς, Τσικίνιο (61′ Γιάρεμτσουκ), Βέλντε (62′ Γουίλιαν), Ελ Κααμπί

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Τσάβες, Σιέλης, Μλάντεν, Λιάβας, Μαυρίας (77′ Στάγιτς), Τορεχόν, Πέρεθ, Μπουζούκης (77′ Λαγιούντ), Μπελεβώνης (69′ Λουίς), Ντίαζ (62′ Ρόα), Λομόνακο (77′ Μαϊντέβατς)