You are currently viewing Μέσι: Επέστρεψε με άγριες διαθέσεις

Ο Λιονέλ Μέσι επέστρεψε στη δράση τμετά από 62 μέρες απουσίας, συνδυάζοντας το comeback του με δύο γκολ και ασίστ.

62 μέρες μετά τον τραυματισμό του στον τελικό του Copa America στις 15 Ιουλίου, ο Λιονέλ Μέσι επέστρψε στην ενεργό δράση και στη διάθεση του Τάτα Μαρτίνο. Το μεγάλο comeback του Pulga έγινε στο παιχνίδι της Ίντερ Μαϊάμι με τη Φιλαδέλφια.

Η Ίντερ Μαϊάμι πήρε τελικά τη νίκη με 3-1, αν κι αρχικά βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 2ο λεπτό του αγώνα. Όμως ο Αργεντινός σταρ με δύο γκολ σε τέσσερα λεπτά γύρισε το ματς, κάνοντας το 2-1.

Στο 26′ ο Μέσι ισοφάρισε με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία του Ρικ και στο 30′ μετά από ωραία σέντρα του Άλμπα με πλασέ πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του.

Η Ίντερ Μαϊάμι βρήκε και τρίτο τέρμα. Αυτή τη φορά ο Μέσι δεν ήταν ο σκόρερ. Συμμετείχε όμως ενεργά, μοιράζοντας ασίστ στον Σουάρες, ο οποίος με τη σειρά του διαμόρφωσε το τελικό 3-1 στο 90+8′.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Αργεντίνος σταρ δήλωσε:

Ήμουν πραγματικά ανυπόμονος να επιστρέψω μετά από πολύ καιρό εκτός γηπέδου. Σιγά σιγά, άρχισα να προπονούμαι με την ομάδα, ένιωσα καλά και γι’ αυτό αποφασίσαμε να ξεκινήσω. Πολύ χαρούμενος, πολύ ευχαριστημένος