You are currently viewing Premier League: Βόμβα της Νότιγχαμ στο Άινφιλντ

Ιστορικός θρίαμβος της Νότιγχαμ Φόρεστ μέσα στο Άινφίλντ, όπου επιβλήθηκα της Λίβερπουλ στην 4η αγωνιστική της Premier League

Η Νότιγχαμ Φόρεστ σόκαρε τη Λίβερπουλ πετυχαίνοντας μια ιστορική νίκη μέσα στο Άινφιλντ. Στην 4η αγωνιστική της Premier League, τπ σύνολο του Εσπίριτο Σάντιος ανάγκασe τους reds στην πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα, με 0-1.

Η Λίβερπουλ παρατάχθηκε στο Άνφιλντ με τον αέρα των τριών νικών στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές και με το πειστικό 7-0 στα γκολ. Όμως απέναντι στην Νότιγχαμ είδε την εστία της να παραβιάζεται για πρώτη φορά φέτος. Ήταν η πρώτη της απώλεια βαθμών.

Η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο έκανε ένα άριστο αμυντικά παιχνίδι. Καταρχήν, εξουδετέρωσε όλα τα επιθετικά όπλα των γηπεδούχων. Έτσι μπόρεσε και πανηγύρισε μία τεράστια νίκη. Πρωταγωνιστής ο Χάντσον-Οντόι που σκόραρε ένα εκπληκτικό γκολ στο 71ο λεπτό για να υπογράψει το 1-0 για την Φόρεστ.

Ένας τεράστιος θρίαμβος, αφού ήταν η πρώτη της νίκη στην έδρα της Λίβερπουλ μετά από το μακρινό 1969.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Κονατέ (75′ Τζόουνς), Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον (75′ Τσιμίκας), Χράφενμπερχ, Μακ Άλιστερ (61′ Μπράντλεϊ), Σαλάχ, Σόμποσλαϊ, Ντίας (61′ Χάκπο), Ζότα (60′ Νούνιες)

ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Σελς, Έινα, Μιλένκοβιτς, Μουρίγιο, Μορένο (80′ Γουίλιαμς), Ντομίνγκες (54′ Χάντσον-Οντόι), Γέιτς, Γουορντ-Πράους, Άντερσον (61′ Ελάνγκα), Γκιμπς-Γουάιτ (81′ Μοράτο), Γουντ (81′ Σίλβα)