You are currently viewing Μιλουτίνοφ: Εκτός δράσης για 4-6 εβδομάδες

Σοκ για τον Ολυμπιακό η απώλεια του Νικολά Μιλουτίνοφ που βγήκε νοκ άουτ για 4-6 εβδομάδες εξαιτίας τραυματισμού στην προπόνηση

Στην προπόνηση του Ολυμπιακού τη Δευτέρα (9/9) ο πύργος των ερυθρόλευκων, Νίκολα Μιλουτίνοφ έπεσε. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα πρέπει να πορευτεί χωρίς τη βοήθεια του για τις επόμενες 4-6 εβδομάδες.
Μετά τον τραυματισμό του στην προπόνηση, ο Σέρβος υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Αυτές έδειξαν ότι υπέστη διάστρεμμα β’ βαθμού. Έτσι, ο διεθνής ψηλός αναμένεται να ακολουθήσει άμεσα πρόγραμμα αποθεραπείας.Αυτό θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες 4-6 εβδομάδες.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ υπέστη διάστρεμμα δευτέρου βαθμού και θα μείνει εκτός δράσης για διάστημα 4-6 εβδομάδων

Αναμφίβολα, πρόκειται για ένα σημαντικό πλήγμα στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού. Ειδικά τη στιγμή που είναι εκτός δράσης και ο Μουστάφα Φαλ. Πλέον, ο Γιώργος Μπαρτζώκας καλείται να δουλέψει στη συνέχεια της προετοιμασίας του με έναν μόνο παίκτη στη θέση 5. Ο λόγος για τον Αμερικανό Μόουζες Ράιτ, που πρόκειται να …τραβήξει κουπί το επόμενο διάστημα.

Φυσικά, υπάρχει και η δεύτερη επιλογή του Φιλίπ Πετρούσεφ, ο οποίος αγωνίζεται και στη θέση 4.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή εκτός του Φαλ, τώρα και ο Μιλουτίνοφ χάνει το Super Cup στη Ρόδο, όπου θα παιχθεί ο πρώτος τίτλος της χρονιάς ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Ο προπονητής των ερυθρολεύκων θα πρέπει πλέον να αναζητήσει άλλες λύσεις για να καλύψει τα κενά στη φρόντ-λάιν της ομάδας, η οποία μέχρι πριν λίγο καιρό να ήταν από τις πληρέστερες σε όλη την Ευρώπη. Ωστόσο, οι απουσίες των δυο βασικών ψηλών Μουστάφα Φαλ και Νίκολα Μιλουτίνοφ τους καθιστούν ως ένα βαθμό ευάλωτους.

Βέβαια, ο Φιλίπ Πετρούσεφ είναι ένας ποιοτικός ψηλός που μπορεί να παίξει με μεγάλη ευχέρεια κοντά στο καλάθι. Παρόλα αυτά, δεν αποτελούσε τη βασική επιλογή στη θέση του σέντερ. Ωστόσο, έχει ανταποκριθεί με μεγάλη επιτυχία στο ρόλο αυτό όποτε χρειάστηκε, καθώς έχει ποιότητα και ευχέρεια στο σκοράρισμα είτε κοντά, είτε μακριά από το καλάθι.

Τα παιχνίδια που θα χάσει ο Μιλουτίνοφ

  • Ολυμπιακός – Περιστέρι (28 Σεπτεμβρίου – Super Cup)
  • Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός AKTOR/Άρης (29 Σεπτεμβρίου – Super Cup)
  • Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός (4 Οκτωβρίου – 1η αγωνιστική EuroLeague)
  • Λαύριο – Ολυμπιακός (5 ή 6 Οκτωβρίου – 1η αγωνιστική Stoiximan GBL)
  • Ολυμπιακός – Ζάλγκιρις (11 Οκτωβρίου – 2η αγωνιστική EuroLeague)
  • Ολυμπιακός – Άρης (12 ή 13 Οκτωβρίου – 2η αγωνιστική Stoiximan GBL)
  • Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο (15 Οκτωβρίου – 3η αγωνιστική EuroLeague)
  • Αναντολού Εφές – Ολυμπιακός (18 Οκτωβρίου – 4η αγωνιστική EuroLeague)
  • Καρδίτσα – Ολυμπιακός (20 Οκτωβρίου – 3η αγωνιστική Stoiximan GBL)