You are currently viewing Nations League: Σαρωτικές νίκες από Γερμανία και Ολλανδία

 Στην 3η μέρα της 1ης αγωνιστικής στη Nations League την παρασταση έκλεψαν η Γερμανία και η Ολλανδία με τις σαρωτικές νίκες τους

Το Σάββατο (7/9) η αγωνιστική δράση στη Nations League συνεχίστηκε με τη 3η μέρα της 1ης αγωνιστικής. Στα παιχνίδια της μέρας αυτής είχαμε αρκετές δυνατές εμφανίσεις. Ξεχώρισαν οι Γερμανία και Ολλανδία που κατάφεραν σαρωτικές νίκες επί των αντιπάλων τους.

Συγκεκριμένα, στα εντός έδρας ματς που έδωσαν για τον 3ο όμιλο της League A, οι Γερμανοί του Γιούλιαν Νάγκελσμαν κονιορτοποίησαν με 5-0 την Ουγγαρία.

H δε Ολλανδία του Ρόναλντ Κούμαν πανηγύρισε μία ευρεία νίκη με 5-2 κόντρα στην Βοσνία.

Στο Ντίσελντορφ, η Μάνσαφτ ήταν η απόλυτη κυρίαρχος. Μάλιστα, το πιστοποίησε με 23 τελικές και 9 μεγάλες ευκαιρίες.  Το τελικό 5-0 έκλεισε με χαρακτηριστική ευκολία στο δεύτερο μέρος. Μπήκαν 4 γκολ από το 58ο μέχρι το 81ο λεπτό. κΟι Γερμανοί είχαν 5 γκολι με πέντε διαφορετικούς σκόρερ.

 

Στο Φίλιπς Στάντιον η Βοσνία έβαλε δύσκολα στο πρώτο 45λεπτο στην Ολλανδία έχοντας ισοφαρίσει με τον Ντεμίροβιτς το γκολ του Ζίρκζι. Στις καθυστερήσεις όμως ήρθε ένα γκολ του Ρέιντερς  για να επαναφέρει την… τάξη και να απελευθερώσει τους οράνιε. Έτσι, στο δεύτερο μέρος έφτασαν σε ένα άνετο και πειστικό 5-2.

Τέλος, η Αρμενία άρχισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις της στον 4ο όμιλο του League C. Επιβλήθηκε με το ευρύ 4-1 της Μάλτα και ανέβηκε στην κορυφή, εκμεταλλευόμενη τους δύο βαθμούς που άφησε η Βόρεια Μακεδονία στα Νησιά Φερόε (1-1).