You are currently viewing Παναθηναϊκός: Το αντίο στον Μπαλτσερόφσκι

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τον Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι που θα συνεχίσει την καριέρα του με τη φανέλα της Μάλαγα

Το βράδυ της Δευτέρας (2/8) ο Παναθηναϊκός είπε το δικό του αντίο στον Αλεξάντερ Μπαλτσρόφσκι.

Μέσα σε μια χρονιά, ο Πολωνός σέντερ φορ φόρεσε την πράσινη φανέλα σε 24 αγώνες. Είχε μέσο όρο 2,3 πόντους και 1,3 ριμπάουντ ανά 7:36 λεπτά συμμετοχής.

Πλέον ο Μπαλτσερόφσκι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία και στη Liga Endesa. Θα εξακολοθήσει να φοράει πράσινη φανέλα, αλλά αυτή τη φορά της Μάλαγα. Μαζί της θα αγωνιστεί επίσης και στο Basketball Champions League.

Αταμάν για Μπαλτσερόφσκι: Μακάρι να έκανα λάθος και με εσένα

Μετά το τέλος της Δευτεριάτικης προπόνησης στη Σλοβενία, ο Παναθηναϊκός αποδέσμευσε και τυπικά τον Πολωνό σέντερ φορ. Το λόγο πήρε ο Εργκίν Αταμάν. Αρχικά, θυμήθηκε το λάθος που έκανε με τον Τζάναν Μούσα στην Αναντόλου Έφες. Στη συνέχεια ευχήθηκε να έχει πράξει κάτι παρόμοιο με τον Πολωνό σέντερ, ώστε εκείνος να επιστρέψει στην ομάδα με πολύ μεγαλύτερες αποδοχές.

Θα χρειαστώ ένα λεπτό για να κάνω μία ανακοίνωση.

Σήμερα ήταν η τελευταία προπόνηση του Όλεκ με την ομάδα μας. Σε ευχαριστώ για την υποστήριξή σου στην ομάδα την περασμένη χρονιά. Δεν είχα την ευκαιρία να σου δώσω περισσότερο χρόνο συμμετοχής στη EuroLeague, αλλά ήσουν άξιο μέλος αυτής της πρωταθλήτριας ομάδας. Όταν ήμουν στην Έφες, αποδέσμευσα τον Τζάναν Μούσα και στη συνέχεια εκείνος έγινε σταρ σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Μετά, αποχώρησε ο Φιλίπ Πετρούσεβ γιατί ήθελε να παίξει στο NBA. Πλέον παίζει στον Ολυμπιακό και βγάζει καλά χρήματα.

Οπότε, ελπίζω πως η απόφασή μου για εσένα να είναι λανθασμένη και να επιστρέψεις στην ομάδα τα επόμενα χρόνια με ένα πολύ μεγάλο, διπλάσιο ή τριπλάσιο συμβόλαιο