You are currently viewing Super League: Αλύγιστος ο ΠΑΟΚ έκανε το 3/3 στο Περιστέρι

Ο ΠΑΟΚ απέδρασε από το Περιστέρι παίρνοντας το διπλό επί του Ατρομήτου και κάνοντας το απόλυτο 3/3 στη Super League

Για την 3η αγωνιστική της Super League ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στο Περιστέρι. Εκεί κόντρα στον Ατρόμητο, οι πρωταθλητές πέτυχαν μια ακόμη νίκη (1-2), συνεχίζοντας το απόλυτο στο ελληνικό πρωτάθλημα. Έτσι βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, την οποία μοιράζεται με τον Ολυμπιακό που επίσης έχει 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίσα.

Στα πρώτα 20 λεπτά του παιχνιδιού, οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή καιτον έλεγχο. Ο ΠΑΟΚ μπήκε νωχελικά στην αναμέτρηση. Είχε αρκετά ατομικά λάθη χαλαρότητας, αδυναμία στις μονομαχίες και μέτρια κυκλοφορία μπάλας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο σωστά στημένος Ατρόμητος να είναι πιο απειλητικός και να φτιάχνει κάποιες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ.

Στο 5’ ο Μιχόρλ και στο 8’ ο Ουάρντα, ανάγκασαν τον Κοτάρσκι σε επεμβάσεις για να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας του. Το πρώτο μισάωρο ήταν γενικά προβληματικό για τον Δικέφαλο που έμεινε χωρίς τελική προσπάθεια, πριν ανεβάσει ρυθμό και βγει με αξιώσεις στην επίθεση.

Τελικά, μετά από έναν καλός συνδυασμό οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ, πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Στο 45’, ο Κωνσταντέλιας βρήκε με κάθετη πάσα τον Σορετίρε. Αυτός σέντραρε στον Ζίβκοβιτς, και ο Σέρβος με διπλή προσπάθεια έκανε το 0-1.

Στο 66’, με υπέροχη ομαδική προσπάθεια και τελείωμα του Ζίβκοβιτς, ο ΠΑΟΚ βρήκε και ένα δεύτερο γκολ. Το γκολ αυτό όμως για κάποιο λόγο ακυρώθηκε μέσω VAR για φάουλ του Μπάμπα.

Στο 82’ το ματς πήρε φωτιά. Ο Μουργκ δέχθηκε επικίνδυνο φάουλ εκτός περιοχής κι ο Ζαμπάλα άφησε πλεονέκτηα. Συνεχίζοντας η φάση έφτασε στην άλλη περιοχή και τελικά σε ένα χέρι του Ότο που έφερε το πέναλτι για τον Ατρόμητο. Ο Ουάρντα εκτέλεσε εύστοχα κάνοντας το 1-1 στο 85’.

Στο 90’ ο Ντεσπόντοφ εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά και ο Καμαρά με κεφαλιά έκανε το τελικό 1-2!.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κοσέλεφ, Μούντες, Μπόρσον, Τσακμάκης, Αθανασίου, Ουεντραόγκο, Γκονθάλεθ (65′ Φαν Βερτ), Μπάκου (74′ Γιουμπιτάνα), Μίχορλ, Ουάρντα, Καρλίτος (66′ Βρακάς).

ΠΑΟΚ

Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Οζντόεφ (73′ Καμαρά), Σβαμπ, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (87′ Ντεσπόντοφ), Σορετίρε (73′ Μουργκ), Τσάλοφ (73′ Τισουντάλι).