You are currently viewing Super League: Σεφτέ στις νίκες έκανε ο Παναιτωλικός

Την πρώτη του νίκη για τη φετινή σεζόν πέτυχε ο Παναιτωλικός στις Σέρρες, στην 3η αγωνιστική της Super League

Το Σάββατο (31/8) ο Παναιτωλικός υποδέχθηκε στην έδρα του τον Πανσερραϊκό για την 3η αγωνιστική της Super League. Στην αναμέτρηση αυτή των ουραγών επικράτησαν οι γηπεδούχοι, με σκορ 3-0. Είναι η πρώτη νίκη φέτος για την ομάδα από το Αγρίνιο. Την ίδια ώρα, οι Σερραίοι ψάχνουν ακόμη τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη είχε από την αρχή τον έλεγχο, ψάχνοντας το γρ΄γορο γκολ. Ο Πανσερραϊκός όμως ήταν εξαιρετικός στο ανασταλτικό κομμάτι. Τουλάχιστον στο πρώτο τέταρτο του αγώνα. Στο 27ο λεπτό όμως, οι προσπάθειες των Αγρινιωτών έδωσαν καρπους.

Ο Λομόνακο ευνοήθηκε από τις κόντρες και βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση. Έτσι, πλασάροντας ιδανικά από το ύψος της περιοχής στη δεξιά αγωνία του Γκουγκεσασβίλ έκανε το 1-0.

Ο Πανσερραϊκός προσπάθησε να δείξει τα ..δόντια του και να απαντήσει. Οι προσπάθειες τρου όμως δεν είχαν αποτέλεσμα.

Νωρίς στο 2ο μέρος οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους. Ο Σέρχιο Ντίας υποδέχτηκε την μπάλα έξω από την περιοχή και την έστρωσε στον εαυτό του. Με ένα δυνατό σουτ στην αριστερή γωνία του Γκουγκεσασβίλι, διαμόρφωσε το 2-0.

Επτά λεπτά αργότερα, η ομάδα του Πετράκη σπατάλησε μεγάλη διπλή ευκαιρία για να κλειδώσει το τρίποντο από το 57΄. Όμως ο Γεωργιανός κίπερ των Σερραίων σταμάτησε διαδοχικά τους Μπουζούκη και Σιέλη με εντυπωσιακές επεμβάσεις.

Στο 75ο λεπτό κι έπειτα από μία εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά, η άμυνα των Σερραίων έδιωξε. Ο Μπουζούκης όμως από το ύψος της περιοχής πήρε το ριμπάουντ και κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 3-0.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Τσάβες, Μαυρίας (33΄Μπουζούκης), Λιάβας (80΄ Μπακάκης, Παντελάκης, Μλάντεν, Τορεχόν, Σιέλης, Πέρες, Μπελεβώνης (80΄Νικολάου), Ντίας (71΄Λαχούντ), Λομόνακο (70΄Μάζντεβατς).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Γκουγκελασβίλι, Κουτσογούλας (85΄Μασκανάκης), Χαντάκιας (46΄Φαρές), Μπέργκστρομ, Πεταυράκης, Στάικος (70΄Καπτούμ), Λιάσος (58΄Περούτσι), Ντέλετιτς, Τομάς, Σαλαζάρ, Μπέτανκορ (70΄Γκίγκιτς).