You are currently viewing Europa League: Με άνεση ο ΠΑΟΚ πέρασε στο League Phase

Ο ΠΑΟΚ έκανε με χαρακτηριστική άνεση το 2/2 κόντρα στη Σαμροκ Ρόβερς και κλείδωσε τη θέση του στο League Phase του Europa League

Στην Ιρλανδία βρέθηκε ο ΠΑΟΚ το βράδυ της Πέμπτης (29/8) για τη ρεβάνς των playoffs του Europa League. Εκελι τους υποδέχθηκε η Σαμροκ Ρόβερς. Έχοντας τον αέρα του 4-0 της Τούμπας, οι Θεσσαλονικείς είχαν εύκολη δουλειά. Και στον δεύτερο αγώνα όμως, το σύνολο του Λουτσέσκου επιβλήθηκε των Ιρλανδών. Με το συνολικό 6-0, ο ΠΑΟΚ σφράγισε τη θέση του στο League Phase του Europa League.

Ο Δικέφαλος είχε τον απόλυτο έλεγχο στο πρώτο μέρος, ενώ στο δεύτερο ουσιαστικά τελείωσε την δουλειά. Αρχικά, στο 64ο λεπτό, ο Οζντόεφ άνοιξε το σκορ. Στη συνέχεια ο Κίριλ Ντεσπόντοβ διπλασίασδε τα τέρματα της ομάδας του στο 74′.

Έτσι, οι πρωταθλητές Ελλάδας έκλεισα με μια ακόμη νίκη τους το καλοκαιρινό ταξίδι των προκριματικών. Την Παρασκευή (30/8) στις 14:30, ο ΠΑΟΚ θα μπει στην κλήρωση του Europa League. Τότε θα μάθει τους οκτώ αντιπάλους του (δύο από κάθε γκρουπ δυναμικότητας) στην League Phase.

ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ

Πόλς, Κλίρι, Λόπες, Κάβανο (64′ Γκρέις), Τόουελ, ΜακΈνεφ, Ο’ Νέιλ (65′ Νούναν), Ο’ Σάλιβαν, Μπερνς (64′ Φαρούτζια), Μπάιρν (64′ Μαντρόιου), ΜακΝάτι (64′ Μπιούρκ)

ΠΑΟΚ

Κοτάρσκι, Ότο, Κετζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα (76′ Σοάρες), Καμαρά, Οζντόεφ (71′ Σβαμπ) Ντεσπόντοβ, Μουργκ (71′ Τάισον), Ζίβκοβιτς (71′ Κωνσταντέλιας), Τισουντάλι (71′ Τσάλοφ)