You are currently viewing Super League: Ο ΠΑΟΚ έκανε το 2/2

Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε του Παναιτωλικού πετυχαίνοντας τη 2η νίκη του στη φετινή Super League, σε ισάριθμες αγωνιστικές

Στην Τούμπα υποδέχθηκε ο ΠΑΟΚ τον Παναιτωλικό την Κυριακή (25/8) για τη 2η αγωνιστική της Super League. Παρά το γεγονός πως ο Λουτσέσκου έκανε ροτέισον, οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν μια πολύ πειστική εμφάνιση. Στο τέλος της αναμέτρησεις το σύνολο του Λουτσέσκου πήρε τη νίκη με 2-0, κάνοντας το 2/2 στο φετινό πρωτάθλημα. Από την άλλη ο Πα;ναιτωλικός παρέμεινε στο μηδέν.

Το πρώτο μέρος κύλησε χωρίς πολλές τελικές για τις δύο ομάδες. Μετά την ανάπαυλα, όμως, ο ΠΑΟΚ ανέβασε τον ρυθμό του. Έτσι, στο 51ο λεπτό πήρε το προβάδισμα με κεφαλιά του Σάστρε, μετά την ασίστ του Ντεσπόντοβ.

Στο 79ο λεπτό ο Τισουντάλι άνοιξε λογαριασμό, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Δικέφαλου, για το 2-0.

Ο ΠΑΟΚ τώρα θα ταξιδέψει στην Ιρλανδία για τη ρεβάνς με τη Σάμροκ Ρόβερς για τα playoffs του Europa League (νίκησε 4-0 στο πρώτο ματς). Στην 3η αγωνιστική, ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (1/8, 20:30). Ο δε Παναιτωλικός υποδέχεται τον Πανσερραϊκό (31/8, 22:00).

ΠΑΟΚ

Κοτάρσκι, Σάστρε, Κετζιόρα, Μιχαηλίδης, Σοάρες, Σβαμπ, Καμαρά (72′ Οζντόεφ), Μουργκ (72′ Τάισον), Ντεσπόντοβ (71′ Ζίβκοβιτς), Κωνσταντέλιας (85′ Σορετίρε), Τσάλοφ (72′ Τισουντάλι).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Τσάβες, Λιάβας, Παντελάκης, Μλάντεν (62′ Μαϊντέβατς), Μαυρίας, Τορεχόν, Πέρες (74′ Λουίς), Μπουζούκης (62′ Κοντούρης), Μπελεβώνης (62′ Λαχούντ), Ντίας (78′ Νικολάου), Λομόνακο.