You are currently viewing Super League: Νίκη ανάσα για τον Παναθηναϊκό

Απέναντι σε ένα πολύ καλό Λεβαδειακό, ο κακός Παναθηναϊκός κατάφερε και πήρε την εντός έδρας νίκη στη 2η αγωνιστική της Super League

Την Κυριακή (25/8) ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε στο ΟΑΚΑ τον Λεβαδειακό για τη 2η αγωνιστική της Super League.  Η εικόνα των γηπεδούχων ήταν σχεδόν απογοητευτική. Σε αντίθεση, ο Λεβαδειακός έδειξε πως μπορει να γίνει μια πολύ αξιόμαχη ομάδα. Αυτό που μετράει στο τέλος όμως, είναι η νίκη. Ειδικά για τον Παναθηναϊκό, που έχει στο μυαλό του τον ..τελικό με τη Λανς. Το παιχνίδι που θα κρίνει την παραμονή των πράσινωνς στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Και η νίκη επί του Λεβαδειακού με 1-0, ήταν μια μεγάλη ανάσα για το τριφύλλι.

Ο αγώνας

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν επιθετικά στο παιχνίδι. Ο Γιαννιώτας έχασε τεράστια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ στο πρώτο κιόλας λεπτό. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπάλτσι ο μεσοεπιθετικός του Λεβαδειακού με ένα ωραίο γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα προς την εστία. Ο Ντραγκόφσκι όμως έσωσε το τριφύλλι, με τη συνδρομή του δοκαριού.

Στο 56′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής χρίστηκε σκόρερ μετά από ωραία αντεπίθεση του Λεβαδειακού και πάσα του Όζμπολτ. Όμως ο βοηθός σήκωσε το σημαιάκι για οφσάιντ στον παίκτη που έδωσε την ασίστ. Στη συνέχεια, το VAR επιβεβαίωσε την απόφασή του.

Από τη μεριά του ο Παναθηναϊκός είχε κι αυτός τις ευκαιρίες του. Κυρίως με τον Γερεμέγεφ, ο οποίος στο 3′ τσίμπησε ωραία την μπάλα αλλά την έστειλε άουτ. Ο ίδιος παίχτης στο 90+1′ βρέθηκε σε πολύ πλεονεκτική θέση, αλλά και πάλι δεν κατάφερε να σκοράρει.

Ωστόσο ο Παναθηναϊός κατάφερε να βρει το γκολ της νίκης στο 96′ με τον Σπόραρ (1-0). Μετά από γέμισμα του Μλαντένοβιτς, ο Τετέ πήρε την κεφαλιά. Ο Γκροφ απομάκρυνε με τη βοήθεια του δοκαριού. Τότε ο Σλοβένος πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε προ κενής εστίας. Ακολούθως είχε έναν στιγμιαίο πανηγυρισμό με το χέρι του, αλλά στη συνέχεια πάγωσε.

Ο λόγος που ο διεθνής ποδοσφαιριστής δεν πανηγύρισε το τέρμα του ήταν αρχικά ο λίγος χρόνος συμμετοχής του. Ο Σλοβένος μετά τον ερχομό του Ντιέγκο Αλόνσο έχει παραγκωνιστεί, αφού παρά την αρχική απουσία του Φώτη Ιωαννίδη, ο Ουρουγουανός επέλεγε να ξεκινάει βασικό τον Γερεμέγεφ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μαξ (71′ λ. τρ. Μλαντένοβιτς), Μακσίμοβιτς, Τσέριν (76′ Αράο), Μπακασέτας (60′ Τζούριτσιτς), Πελίστρι (60′ Σπόραρ), Μαντσίνι (60′ Τετέ), Γερεμέγεφ.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Γκροφ, Παπαδόπουλος, Βήχος, Τσάπρας, Κωστή (60′ Λαμαράνα), Πλέγας (77′ Μεχία), Μπάλτσι, Πεντρόσο (77′ Ρομό), Κάσσος, Γιαννιώτας (82′ λ. τρ. Γιόκε), Όζμπολτ (60′ Συμελίδης).