You are currently viewing Super League: Νέα γκέλα-χαστούκι για την ΑΕΚ

Απίστευτη γκέλα για την ΑΕΚ που στη 2η αγωνιστική της Super League κόντρα στη Λαμία, ίσα που πρόλαβε να σώσει το βαθμό στο τέλος

Νέο χαστούκι δέχθηκε η ΑΕΚ, μόλις στη 2η αγωνιστική της Super League. Το Σάββατο (24/8) υποδέχθηκε στην OPAP Arena τη Λαμία. Στη διάρκεια του παιχνιδιού, η Ένωση σπατάλησε πολλές ευκαιρίες σπάζοντας τα δοκάρια. Τελικά αυτό που κατάφερε είναι να πάρει την ισοπαλία (1-1), πετώντας 2 πολύτιμους βαθμούς.

Η ΑΕΚ μπήκε στο ματς έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων. Ωστόσο, δυσκολευόταν να δημιουργήσει ευκαιρίες στα καρέ της καλά οργανωμένης Λαμίας. Μια Λαμία που εμφανίστηκε πολύ διαβασμένη αμυντικά, εξαιρετικά ψυχωμένη και που δίκαια έφυγε με τον βαθμό από τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι παίκτες του Μαρίνου Σατσιά πήραν κεφάλι στο σκορ στην πρώτη τους κιόλας φάση στο ματς, στο 39′. Ο Φουρτάδο πήρε την μπάλα στην περιοχή και με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Στρακόσα.

Η ΑΕΚ ισοφάρισε με τον Μουκουντί στο 87′ μετά από εκτέλεση φάουλ του Λαμέλα. Προσπάθησε για την ανατροπή αλλά δεν τα κατάφερε.

Μάλιστα, οι κιτρινόμαυροι στις καθυστερήσεις είχαν δύο δοκάρια. Στο 90+2′ μετά από γύρισμα του Ελίασον η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι μετά από αδυναμία του Γιανούτσου και του Κόστιτς να απομακρύνουν. Λίγα λεπτά μετά, στο 90+5′, ο Κοϊτά έπιασε ένα ωραίο σουτ εκτός περιοχής, αλλά η μπάλα σταμάτησε και πάλι στο δοκάρι.

ΑΕΚ

Στρακόσα, Ρότα (68′ Οντουμπάτζο), Μουκουντί, Βίντα, Πήλιος, Σιμάνσκι (68′ Μάνταλος), Πινέδα (58′ Λαμέλα), Άμραμπατ (58′ Ελίασον), Κοϊτά, Λιούμπιτσιτς (78′ Τσούμπερ), Γκαρσία.

ΛΑΜΙΑ

Κόστιτς, Σαραμαντάς (76′ Ντεντάκης), Κορνέζος, Γιαννούτσος, Αντράντε (76′ λ. τρ. Αντράντε), Ρινγκ, Μέκιτς (90′ Σιμόνι), Φουρτάδο, Μπίκοβ, Δοϊρανλής (90′ Αθανασακόπουλος), Βλαχομήτρος.