You are currently viewing ΠΑΟΚ: Ανακοίνωση την απόκτηση του Τζόναθαν Γκόμες

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση του Τζόναθαν Γκόμες από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, με συμβόλαι συνερασίας μέχρι το 2027

Από την Παρασκευή (23/8) ο Τζόναθαν Γκόμες φοράει επίσημα τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση του αριστερού μπακ από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, με 3ετες συμβόλαιο συνεργασίας.

Την περασμένη σεζόν ο 20χρονος έπαιξε δανεικός στη Μιραντές καταγράφοντας 39 συμμετοχές με απολογισμό ένα γκολ και τέσσερις ασίστ. Παράλληλα έχει  χριστεί διεθνής μια φορά με την εθνική ομάδα του Μεξικό. Στο παρελθόν αγωνίστηκε στις μικρές εθνικές των ΗΠΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την μεταγραφή του Τζόναθαν Γκόμεζ από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Ο Αμερικάνος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το Δικέφαλο μέχρι τις 30.06 του 2027. Θα φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 18.

Ο Τζόναθαν Γκόμεζ γεννήθηκε στις 1 Σεπτεμβρίου 2003 στο Ντάλας του Τέξας, με ρίζες από το Μεξικό. Ξεκίνησε την καριέρα του σε ηλικία 12 ετών στις ακαδημίες της Ντάλας. Στη συνέχεια μετακόμισε στην ακαδημία της Λούισβιλ Σίτυ.

Έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο με την Λούισβιλ Σίτυ το 2020. Εκεί, σε δύο σεζόν κατέγραψε 39 συμμετοχές, σημειώνοντας δύο γκολ και μοιράζοντας 10 ασίστ.

Τον Ιανουάριο του 2022, ο Γκόμεζ έγινε κάτοικος Ισπανίας για λογαριασμό της Ρεάλ Σοσιεδάδ. Ο νεαρός αριστερός μπακ συνέχισε να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στη Segunda Division και τη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Σοσιεδάδ. Μαζί της μέτρησε 43 συμμετοχές, ένα γκολ και μία ασίστ.

Σε διεθνές επίπεδο, ο Τζόναθαν Γκόμεζ έχει εκπροσωπήσει τόσο τις εθνικές ομάδες νέων των Ηνωμένων Πολιτειών όσο και του Μεξικού. Επίσης, έχει συμμετάσχει σε έναν αγώνα με την ανδρική εθνική ομάδα του Μεξικού εναντίον της Γουατεμάλας, ενώ πρόσφατα εκπροσώπησε και την ανδρική εθνική ομάδα των ΗΠΑ, καταγράφοντας δύο συμμετοχές σε φιλικούς αγώνες εναντίον της Βοσνίας και της Σερβίας.

Ο νεαρός αριστερός είναι έτοιμος να ξεκινήσει το νέο κεφάλαιο της καριέρας του στη Θεσσαλονίκη, φορώντας την ασπρόμαυρη φανέλα και προσφέροντας τις υπηρεσίες του στον Δικέφαλο.

Καλώς ήρθες Τζόγκο!