You are currently viewing LaLiga: Ισόπαλο έμεινε το συναρπαστικό ματς στο Θεράμικα

Βιγιαρεάλ και Ατλέτικο έμειναν στην ισοπαλία στο συναρπαστικό ματς που έκλεισε το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της LaLiga

Στο Θεράμικα πραγματοποιήθηκε το παιχνίδι που έκλεισε το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της LaLiga. Εκεί, η Βιγιαρεάλ υποδέχθηκε την Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι δυο ομάδες έδωσαν ένα υπέροχο σόου, προσφέροντας θέαμα και γκολ. Παρόλα αυτά, η ματσάρα αυτή δεν είχε νικητή. Οι δυο ομάδες ‘εμειναν στην ισοπαλία (2-2) και πήραν αμφότερες από 1 βαθμό.

Το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης ήταν απλά συναρπαστικό!! Αμφότερες οι ομάδες πέτυχαν από 2 γκολ η καθεμία

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Ντανζούμα στο 18′, αλλά οι ροχιμπλάνκος απάντησαν δύο λεπτά μετά με τον Μάρκος Λιορέντε. Μάλιστα στο 36′ είχαν και δοκάρι για την ανατροπή με τον Λίνο. Ωστόσο ένα λεπτό μετά, ο αρχηγός Κόκε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 45+5′ (ένα λεπτό πριν από την εκπνοή του πρώτου μέρους) η Ατλέτικο έφερε εκ νέου το ματς στα ίσια με τον Σόρλοθ.

Στο δεύτερο μέρος η Ατλέτικο είχε μια καλή στιγμή με τον Μπαένα στο 57′ η οποία πέρασε λίγο άουτ. Η δε Βιγιαρεάλ έχασε τεράστια ευκαιρία για να πάρει το τρίποντο με την ωραία εκτέλεση φάουλ του Πεπέ, η οποία τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Όμπλακ. Έτσι το 2-2 έμεινε μέχρι το τέλος.