You are currently viewing Αλόνσο: Το ποδόσφαιρο δεν ήταν δίκαιο μαζί μας

Ο Ντιέγκο Αλόνσο στη συνέντευξη μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άγιαξ, δήλωσε περήφανος για την ομάδα του

Στο θρίλερ του Άμστερνταμ ο Παναθηναϊκός έχασε την πρόκριση στη Europa League, μετά από 34 εκτελέσεις πέναλντι. Μετά τη λήξη του ματς, ο Ντιέγκο Αλόνσο κλήθηκε να μιλήσει για την εικόνα που παρουσίασαν οι ποδοσφαιριστές του. Ο ίδιος ήταν σίγουρος πως κατάφερνε να φτάσει, έστω, στους ομίλους της διοργάνωσης. Πάντως, δράπτοντας της ευκαιρίας, ο Ουρουγουανός κόουτς έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντιέγκο Αλόνσο

Καλησπέρα, αναμφισβήτητα ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι που έκανε η ομάδα. Αναμφίβολα, αξίζαμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Το ποδόσφαιρο δεν ήταν δίκαιο μαζί μας απόψε. Μας χρωστάει και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για να πάρουμε ότι μας χρωστάει.

Για μας, αυτή τη στιγμή, το σημαντικότερο είναι το παιχνίδι της Κυριακής. Η νοοτροπία είναι να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Άρα θα προετοιμαστούμε για το παιχνίδι της Κυριακής πρώτα

Σχετικά με το τι του άρεσε και τι δεν του άρεσε μέχρι στιγμής στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού

Αρχικά θα έλεγα ότι είναι η προσωπικότητα που βγάζει η ομάδα. Είναι ότι στο γήπεδο του Αγιαξ και απέναντι σε μία ομάδα σαν τον Αγιαξ παίξαμε και αποδείξαμε αυτό που μπορούμε να κάνουμε και αξίζουμε.

Αναμφίβολα υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να βελτιωθούμε. Υπάρχουν πράγματα για να μπορέσουμε να πάμε καλύτερα. Είμαι όμως πολύ περήφανος για το παιχνίδι που έκαναν απόψε οι παίκτες μου. Βγάλαν πολύ προσωπικότητα, για να μην το πω διαφορετικά. Έπαιξαν με την καρδιά τους και είχαν μυαλό μαχητή