You are currently viewing Γιαμάλ: Επίτέθηκαν και μαχαίρωσαν τον πατέρα του

Δύσκολες ώρες περνάει η οικογένεια του Λαμίν Γιαμάλ, μετά τη δολοφονική επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε ο πατέρας του παίχτη, Μουνίρ

Αργά το απόγευμα της Τετάρτης (14/8) άγνωστοι επιτέθηκαν με μαχαίρι και τραυμάτισαν σοβαρά τον πατέρα του Λαμίν Γιαμάλ.

Το τραγικό αυτό επεισόδιο συνέβη σε ένα πάρκινγκ, στην πόλη Ματαρό. Ο Μουνίρ Νασραουί άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Μπανταλόνα. Πληροφορίες αναφέρουν πως συνεχίζεται να νοσηλεύεται εκεί, αν κι έχει ξεφύγει τον κίνδυνο. Τα ΜΜΕ στην Καταλονία αναφερούν πως ο 32χρονος πατέρας του νεαρού άσου της Μπαρτσελόνα, δέχθηκε πολλαπλές μαχαιριές.

Η αστυνομία ερεύνησε το περιστατικό, αναζητώντας τα κίνητρα της επίθεσης. Σημαντικό ρόλο στη γρήγορη εξέλιξη της υπόθεσης και στην εξιχνίασή της έχουν παίξει οι κάτοικοι της περιοχής και αυτόπτες μάρτυρες που έχουν δώσει στοιχεία στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αιτία της επίθεσης στον Μουνίρ Νασράουι ήταν ένας καβγάς που ξέσπασε νωρίτερα μέσα στην Τετάρτη (14/08). Ήταν την ώρα που πατέρας του Γιαμάλ έβγαλε τον σκύλο της οικογένειας βόλτα. Ξαφνικά, δέχθηκε νερό από ένα μπαλκόνι που του πέταξε κάποιος νεαρός. Ωστόσο το.. φυτίλι της έντασης ανάμεσα στον ίδιο και τους ενοίκους της πολυκατοικίας δεν άναψε. Αυτό συνέβη μετά από την άμεση παρέμβαση της δημοτικής αστυνομίας, που βρισκόταν στη συνοικία Ροκαφόντα.

Σημειώνεται πως η αστυνομία έχει προχωρήσει σε τρεις συλλήψεις δραστών που φαίνεται να σχετίζονται με την επίθεση. Η δε υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαριστεί πλήρως, πολύ σύντομα. Την ίδια ώρα, ο Μουνίρ Νασράουι συνεχίζει να νοσηλέυεται στο νοσοκομείο Καν Ρούτι της Μπανταλόνα. Αν και μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση αρχικά, φαίνεται πως έχει ξεφύγει τον κίνδυνο.