You are currently viewing Μπότεφ: Απειλή του προπονητή για παραίτηση

Άνω κάτω έγινε η Μπότεφ Πλαβντιβ λίγο πριν τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό, καθώς ο προπονητής της απείλησε να παραιτηθεί

Ξέσπασε ο Ντούσαν Κέρκεζ, προπονητής της Μπότεφ Πλαβντιβ, μετά το ματς με την Λοκομότιβ. Το παιχνίδι, που στιγματίστηκε από σοβαρά επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων, έληξε ισόπαλο με 2-2.

Στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής στη Βουλγαρία, ο Κέρκεζ απείλησε να αποχωρήσει από την ομάδα. Όλα αυτά, λιγες μέρες πριν τη κρίσιμη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό για το 2ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Αναλυτικά όσα είπε ο κόουτς της Μπότεφ, Ντούσαν Κέρκεζ

Θέλω να σας πω κάτι. Όταν παίξαμε τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, κάτι συνέβη κι είμαι πολύ απογοητευμένος. Νιώθω σαν στο σπίτι μου εδώ στη Φιλιππούπολη. Έχω σεβασμό στους οπαδούς της Μπότεφ. Όταν φύγω, δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή την πόλη και αυτόν τον σύλλογο.

Όμως, μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό, μια σύντροφος ενός παίκτη μας έκανε βόλτα. Τότε, κάποιος της πέταξε μια ντομάτα. Είναι ντροπή να συμβαίνει αυτό στην πόλη. Δεν είχα σκοπό να μιλήσω γι’ αυτό. Ίσως αυτό το άτομο ήταν μεθυσμένος. Παρόλα αυτά, νομίζω ότι οι άνθρωποι πρέπει να καταλάβουν κάτ. Όαν κατηγορούμε κάποιον, μπορεί να κάνει ένα άλλο άτομο να αρχίσει να πετάει έτσι ντομάτες. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί στη γυναίκα μου…

Ξέρω ότι οι αληθινοί οπαδοί της Μπότεφ δεν θα έκαναν κάτι τέτοιο. Δε ξέρω… Μπορεί να είναι οπαδός άλλης ομάδας. Πάντως, αυτό είναι γεγονός. Και για μένα, δε μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο στη Φιλιππούπολη.

Θα σταθώ δίπλα στους παίκτες μου κι αν χρειαστεί, είμαι έτοιμος να φύγω σήμερα!

Ακριβώς επειδή έκανε κάποιος έκανε ένα λάθος σε ένα παιχνίδι, οι άλλοι πετάνε ντομάτα στη σύζυγό του. Αυτό είναι κοροϊδία. Αυτά μπορούν να συμβούν μόνο στη Βουλγαρία και τη Σερβία. Μόνο στις χώρες μας. Είμαστε χωρικοί και οι Βούλγαροι και οι Σέρβοι. Θέλουμε να είμαστε στην Ευρώπη, πώς να πάμε έτσι στην Ευρώπη;