You are currently viewing Ολυμπιακός: Το …νέο αίμα έκλεψε τις εντυπώσεις

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη στο 2ο φιλικό προετοιμασίας του επι Ολλανδικού εδάφους κόντρα στη Μέχελεν, όπου το νέο αίμα είχε τον πρώτο λόγο

Το Σάββατο (20/7) ο Ολυμπιακός έδωσε το 2ο φιλικό του επί ολλανδικού εδάφους κόντρα στη βελγική Μέχελεν. Για τους Βέλγους ήταν μια πρόβα τζενεράλε, καθώς ξεκινάνε τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα την άλλη βδομάδα. Οι Πειραιώτες από την άλλη, έδωσαν τον πρώτο λόγο στο νέο αίμα, που τους δικαίωσε κλέβοντας την παράσταση και πανηγυρίζοντας τη νίκη τους με 2-0..

Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν από την αρχή δυνατά στο ματς. Πέτυχαν γρήγορα το πρώτο γκολ με τον Μουζακίτη, στο 5ο μόλις λεπτό. Ο 17χρονος μέσος με μια ζωγραφιά από μακρινή απόσταση έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας. Ένα γκολ που θύμισε πολύ, αυτό που πέτυχε ο Λαμίν Γιαμάλ στον ημιτελικό του Euro 2024.

Το δεύτερο γκολ για τους Πειραιώτες το πέτυχε ο Ζέλσον Μαρτίνς. Μετά από υπέροχη μπαλιά του Ορτέγκα, ο Κωστούλας έγινε αποδέκτης της μπάλας στην περιοχή. Αυτός με τη σειρά του μοίρασε στον Πορτογάλο, ο οποίος από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι παίκτες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ηταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο κομμάτι του ματς. Δημιούργησαν τις ευκαιρίες για να σκοράρουν. Αποκορύφωμα το διπλό δοκάρι στο 81′ με τους Ροντινέι και Μασούρα. Οι δε νέοι του Ολυμπιακού, άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις Εκτός τυυ σκόρερ Μουζακίτη, ήταν πολύ καλοί και οι Παπακανέλλος, Κωστούλας και Μπότης.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στη Μέχελεν

Τζολάκης, Ροντινέι, Ντόη, Ρέτσος, Μπιανκόν, Αποστολόπουλος, Ορτέγκα, Μουζακίτης Μαρτίνς, Παπακανέλλος, Κωστούλας

Αυτοί που αγωνίστηκαν στο δεύτερο μέρος

Κοστίνια, Άμπι, Μπότης, Κουτσίδης, Μπιέλ, Μπακούλας, Μασούρας, Τσικίνιο.