You are currently viewing Euro 2024: Φροντιστής της Αλβανίας κατηγορείται για βιασμό

Φροντιστής της Εθνικής Αλβανίας κατηγορείται για τον βιασμό υπαλλήλου του ξενοδοχείο όπου έμενε η ομάδα στη διάρκεια του Euro 2024

Η Αλβανία έδωσε το παρών της στο Euro 2024. Αποχώρησε από τη διοργάνωση μετά τη φάση των ομίλων, όπου κι αποκλείστηκε. Παρόλα αυτά, άφησε το στίγμα της και μετά την αποχώρηση της.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει δημοσίευμα του γερμανικού Μέσου Hellweger Anzeiger ένας 26χρονος φροντιστής της Εθνικής Αλβανίας φρόντισε για αυτό. Ο 26χρονος κατηγορούμενος αρχικά, παρενόχλησε σεξουαλικά μια υπάλληλο του ξενοδοχείου που έμενε η ομάδα. Στη συνέχεια, σύμφωνα με το δημοσίευμα, τη βίασε.

Όπως αναφέρει η γυναίκα, όλα αυτά συνέβησαν στην κουζίνα του ξενοδοχείου, στην πόλη Κάμεν. Μια πόλη που βρίσκεται 20 χιλιόμετρα ανατολικά από το Ντόρτμουντ. Εκεί όπου διέμενε η αποστολή της Αλβανίας. Το περιστατικό έγινε στις 23 Ιουνίου. Δηλαδή, μία μέρα μετά από την ήττα της ομάδας του Σιλβίνιο με 1-0 από την Ισπανία για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Στη συνέχεια η εισαγγελία του Ντόρτμουντ επιβεβαίωσε την καταγγελία και το περιεχόμενό της. Παρόλα αυτά, έχει δημιουργηθεί απορία για το πως επιτράπηκε η έξοδος από τη χώρα στον 26χρονο δράστη.

Η αντίδραση από τα Τίρανα ήταν άμεση, αφού η Αλβανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου απέλυσε τον φροντιστή της ομάδας. Ακόμα άγνωστο παραμένει ποια θα είναι η δικαστική συνέχεια του γεγονότος.