You are currently viewing ΑΕΚ: Πολλά τα λάθη στο 3ο φιλικό

Η ΑΕΚ στο 3ο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας ενώ είχε ευκαιρίες, έχασε από την Κλαμπ Μπριζ πέφτοντας σε πολλά λάθη

Το Σάββατο (6/7) η ΑΕΚ έπαιξε το 3ο φιλικό παιχνίδι στα πλαίσια της προετοιμασίας της. Αντίπαλος της η πρωταθλήτρια Βελγίου, Κλαμπ Μπριζ. Το παιχνίδι είχε διάρκεια 2 ωρών και χωρίστηκε σε 3 μέρη. Η Έωση είχε μεν πολλές ευκαιρίες, χωρίς όμως ουσιαστικά αποτελέσματα. Είχε όμως κι αρκετά προβλήματα στην άμυνα της. Όλα αυτά, την ανάγκασαν σε βαριά ήττα από τους Βέλγους, με 4-1.

Η Ένωση ξεκίνησε δυναμικά, αφού προηγήθηκε από το 11ο μόλις λεπτό. Στην πρώτη της κιόλας φάση στο ματς. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ελίασον και λάθος απομάκρυνση των Βέλγων, ο Γκαρσία με ωραίο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο τέλος όμως του πρώτου 45έπτου βρέθηκε να χάνει με 3-1. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μπαρμπερά, που σκόραρε για τους Βέλγους στο 117′.

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι έκανε στο παιχνίδι αυτό, το ανεπίσημο ντεμπούτο με τα κιτρινόμαυρα. Χρόνο συμμετοχής πήρε επίσης και ο Νορντίν Άμραμπατ που ενσωματώθηκε προ ημερών στην προετοιμασία της ΑΕΚ.

Προφανώς και ο Ματίας Αλμέιδα δεν ήταν ευχαριστημένος μετά από το παιχνίδι με την Μπριζ. Ποτέ δεν είναι, όταν έρχεται ήττα. Όποιες και αν είναι οι συνθήκες. Ακόμα και αν όπως ο Αργεντινός τεχνικός είπε, οι καιρικές συνθήκες με τέτοιο αέρα ήταν για… σερφ και όχι για ποδόσφαιρο.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θα δώσει άλλο ένα φιλικό στις 10 Ιουλίου με τη Γάνδη. Αυτό θα είναι και το τελευταίο για το βασικό στάδιο προετοιμασίας της.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ στο πρώτο κομμάτι

Μπρινιόλι, Ρότα, Χατζησαφί, Μουκουντί, Μήτογλου, Γιόνσον, Γαλανόπουλος, Ζίνι, Ελίασον, Λιούμπιτσιτς, Γκαρσία

Έπαιξαν και οι: Πήλιος, Άμραμπατ, Μάνταλος.

Η δεύτερη ενδεκάδα της ΑΕΚ

Θεοχάρης, Κανελλοπουλος, Κοσίδης, Χρυσόπουλος, Ραντόνια, Φοφανά, Ρουκουνάκης, Κάτσικας, Άμραμπατ (90′ Μαχαίρας), Μάνταλος, Θεοδωρίδης.