You are currently viewing Μπραντ Πιτ: Η νέα του ταινία έχει θέμα τη Formula 1

Κυκλοφόρησε η αφίσα κι ανακοινώθηκε το όνομα της νέας ταινίας του Μπραντ Πιτ με θέμα τη Formula 1 που θα κάνει πρεμιέρα το 2025

Η νέα κινηματογραφική ταινία με πρωταγωνιστή τον Μπραντ Πιτ εκτυλίσεται στον αληθινό κόσμο της Formula 1. Την Κυριακή (7/7) στα πλαίσια του φετινού GP Βρετανίας το πρώτο μικρό teaser. Η Apple επιβεβαίωσε ότι η ονομασία της θα είναι F1 . Μάλιστα, δημοσίευσε και την πρώτη επίσημη αφίσα της.

Σε αυτήν την ταινία η Apple συνεργάζεται στενά με τη Liberty Media, κάτοχο των εμπορικών δικαιωμάτων της F1. Επίσης, συνεργάζεται και  με τη Warner Bros. Pictures για την παραγωγή και παγκόσμια διανομή της ταινίας. Τα γυρίσματά της γίνονται στον αληθινό κόσμο της Formula 1. Μάλιστα θα δούμε πολλά από το παρασκήνιο πολλών εκ των φετινών αγώνων.

Το σενάριο της ταινίας αφορά έναν βετεράνο οδηγό της F1, που υποδύεται ο Μπραντ Πιτ, ο οποίος επιστρέφει στην ενεργό δράση για να αγωνιστεί με την ομάδα APXGP δίπλα στον νεαρό πρωτοεμφανιζόμενο οδηγό που ενσαρκώνει ο Ντέιμσον Ίντρις. Στο καστ περιλαμβάνονται επίσης και οι Χαβιέ Μπαρδέμ, Κέρι Κόντον, Σάρα Νάιλς και άλλοι.

Με σκοπό να μην υπάρχει τίποτα μη-αληθοφανές στην ταινία συμβολή στο σενάριο έχει και ο επτάκις πρωταθλητής της F1 Λιούις Χάμιλτον. Μάλιστα, ο Χάμιλτον είναι επίσης και συμπαραγωγός της ταινίας. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Τζόζεφ Κοζίνσκι (του ‘Top Gun: Maverick’) και παραγωγός είναι ο Τζέρι Μπρουκχάιμερ.

Η ταινία καθυστέρησε σημαντικά με την περσινή απεργία των σεναριογράφων του Χόλιγουντ. Όπως όμως ανακοίνωσε η Apple, θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της στις 25 Ιουλίου 2025. Το συνεργείο παραγωγής και οι ηθοποιοί της ταινίας βρίσκονται αυτό το τριήμερο στο Σίλβερστοουν, στο πλαίσιο του 12ου φετινού GP της Formula 1.

Την ίδια ώρα έχουν προγραμματίσει επίσης γυρίσματα και στους αγώνες:

  • Ουγγαρίας
  • Βελγίου
  • Μεξικού
  • Λας Βέγκας
  • Άμπου Ντάμπι

στο δεύτερο μισό της φετινής χρονιάς.