You are currently viewing Αταμάν: Πάμε για νέα σημαντική μεταγραφή στον Παναθηναϊκό

Σε συνέντευξη του στην Τουρκία, ο Εργίν Αταμάν μίλησε για την Εθνική Τουρκίας, τον Παναθηναϊκό και τις μεταγραφές που έρχονται

Τη Δευτέρα (24/6) ο Εργίν Αταμάν βρέθηκε καλεσμένος του τουρκικού καναλιού TRT. Στη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για όλους και για όλα. Αναφέρθηκε στον Σλούκα, τον Μπράουν, τον Ναν, αλλά και στην Εθνική Τυρκίας. Τέλος, αποκάλυψε πως με τον Παναθηναϊκό βρίσκονται σε επαφές για την ολοκλήρωση μίας ακόμη μεγάλης μεταγραφής

Αναλυτικά όσα έιπε ο Εργίν Αταμάν

Ο Λορέντζο Μπράουν ήταν ο αγαπημένος μου πλέι μέικερ αυτή τη σεζόν μετά τον Κώστα Σλούκα. Μπορούμε επίσης να κάνουμε μια σοβαρή κίνηση στη θέση του σέντερ.

Μπορεί να κάνουμε μια πολύ σημαντική μεταγραφή. Επιτρέψτε μου να μην πω το όνομά του. Πάντως, ο Παναθηναϊκός δεν ενδιαφέρεται για τον Τζόναθαν Μότλεϊ.

Αναφερόμενος στον Κώστα Σλούκα είπε:

Μετά από κάθε αγώνα έλεγε “ακούστε τον καθηγητή, θα μας κάνει πρωταθλητές”. Είχαμε αμοιβαία εμπιστοσύνη. Τον σέβομαι και με σέβετα.

Σε ερώτηση σχετικά με κάποια σενάρια που μιλούν για προσπάθεια να δοθεί τουρκικό διαβατήριο στον Κέντρικ Ναν ώστε να παίξει στην εθνική, εξήγησε:

Δεν είχαμε καμία επαφή με τον Ναν. Ο κόσμος πιθανότατα σκέφτεται κάπως έτσι: “Ο Κέντρικ είναι ο καλύτερος επιθετικός παίκτης στην Ευρώπη. Αφού και συνεργάζεται με τον Εργκίν Αταμάν, μπορεί να τον πείσει”. Ωστόσο, αυτό είναι ένα θέμα που με ξεπερνάει.

Τέλος, ανέφερε:

Αυτό που κάναμε στον Παναθηναϊκό δεν είναι εύκολο πράγμα. Πηγαίνετε και βάλτε την Μπαρτσελόνα να παίξει τον τελικό… Όμως, ο Παναθηναϊκός τερμάτισε 17ος την περασμένη σεζόν. Ο Παναθηναϊκός είχε 6 πρωταθλήματα EuroLeague, αλλά οι Έλληνες λένε ότι αυτή η σεζόν είναι ιστορική. Δύο ημέρες μετά την Ευρωλίγκα, ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μου τηλεφώνησε. Με συνεχάρη λέγοντάς μου: “Η ατμόσφαιρα που δημιουργήσατε εδώ συνέβαλε πολύ στην αδελφότητα του τουρκοελληνικού λαού”.