Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι ο κορυφαίος άλτης στον πλανήτη στην παρούσα φάση με τον ίδιο να έχει σαρώσει τους τίτλους.
Θα αποτελέσει μια από τις ατραξιόν στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν το καλοκαίρι στο Παρίσι. Στην παρούσα φάση ο Μίλτος Τεντόγλου προετοιμάζεται για τους αγώνες.
Η Ελλάδα και η Κοζάνη όπου τον βλέπουν κάθε φορά που αγωνίζεται ετοιμάζονται για τις νέες επιτυχίες του Τεντόγλου. Ωστόσο κάτι ανάλογο γίνεται και στο Νιντερχάουζεν της Γερμανίας όπου ο πατέρας του έχει εστιατόριο για περισσότερα από δέκα χρόνια.
Ο πατέρας του Γιώργος που ζει μόνιμα στη Γερμανία μίλησε στην εφημερίδα “ΦΩΣ” για τον Μίλτο και αποκάλυψε και το αγαπημένο πιάτο που του αρέσει να του μαγειρεύει.
Πρόκειται για μια μπριζόλα που στοιχίζει 200 ευρώ το κιλό!
Το απόσπασμα της συνέντευξης:
Τι του αρέσει να του μαγειρεύετε;
«Μια ειδική μπριζόλα που όποτε έρθει φροντίζω να προμηθεύομαι»
Τι μπριζόλα;
«Η καλύτερη, αλλά όχι για τα δικά μας οικονομικά μεγέθη…»
Δηλαδή;
Κλείσιμο… «Έχει 200 ευρώ το κιλό, είναι ιαπωνικό μοσχάρι με πάρα πολύ καλή γράμμωση και ειδικό λίπος».