Ιππόδρομος: Υπόσχεται χρήμα!

Ιππόδρομος: Αρκετά καλό πρόγραμμα οχτώ ιπποδρομιών διεξάγεται σήμερα στο Μαρκόπουλο, όπου σαφέστατα ξεχωρίζουν οι κούρσες για το winter challenge.

Το ΣΚΟΡ6 διεξάγεται από την 3η μέχρι και την 8η κούρσα, το πρώτο ΣΚΟΡ4 από την 1η μέχρι και την 4η, το δεύτερο ΣΚΟΡ4 από την 5η μέχρι και την 8η.

1η ιπποδρομία
Στην πρώτη κούρσα, ο ΠΟΛΑΡΙΣ ΜΠΑΟΥΝΤ έχει δείξει αρκετά καλά στοιχεία και είναι το φαβορί για την νίκη. Δεν αμελούνται και οι ΓΚΑΝ, ΣΟΥΙΤ ΤΟΥ ΘΡΙΛ που μπορούν να απειλήσουν.

2η ιπποδρομία
Στην δεύτερη κούρσα και τα 1200 μέτρα, ο ΚΟΥΒΕΙΤ ΣΙΛΝΤ φαντάζει κοντά στην νίκη, με τον ΜΠΡΑΙΤ ΜΠΛΟΣΣΟΜ να είναι αυτός που μπορεί να κοντράρει. Δεν αμελείται και ο ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ.

3η ιπποδρομία
Στην τρίτη ιπποδρομία, η κούρσα δείχνει αρκετά ανοιχτή. Ένα μικρό προβάδισμα θα δώσουμε στον ΜΙΛΟΥΖ, από κοντά ο ΕΝΣΥΑΑΜΠ ενώ δεν αγνοούνται και οι ΡΑΝΙΝΓΚ ΜΠΑΚ, ΕΙΡΗΝΗ.

4η ιπποδρομία
Στην 4η κούρσα, ο ΦΑΟΥΣΤΟ έχει την ποιότητα για να πετύχει την νίκη αλλά καιροφυλαχτεί ο ΛΙΤΟΣ ΒΙΟΣ. Για την έκπληξη μπορούν οι ΤΖΑΙΑΝΤΣ ΤΡΕΖΟΥΡ, ΟΛΓΟΥΕΙΣ ΣΤΡΟΝΓΚ.

5η ιπποδρομία
Στην 5η ιπποδρομία, και στα 1400 μέτρα, ο ΛΟΠΑΣ αν φύγει καλά μπορεί να περάσει πρώτος το φίνις. Από κοντά και οι ΡΟΚ ΑΚΑΝΤΕΜΥ, ΦΛΟΟΥΝΙΝΓΚ ΜΑΤΖΙΚ, ΑΙΜ ΤΟΚΙΝΓΚ ΤΟΥ ΓΙΟΥ.

6η ιπποδρομία
Πολύ ανοιχτή διαδρομή με πέντε όμως ίππους, όπου η βασική μας επιλογή θα πάει στον ΡΕΓΚΕ ΡΑΝΝΕΡ, από κοντά ο ΚΟΚΚΙΝΟΛΑΙΜΗΣ.

7η ιπποδρομία
Στην 7η ιπποδρομία, ο ΡΕΒΑΜΠ ευνοείται από την σύνθεση της διαδρομής. Σε φουλ φόρμα ο ΑΠΛΗΚΤΟΝ από κοντά και οι ΧΑΒΙΛΝΤΑΡ, ΚΙΝΓΚ ΟΦ ΣΠΙΝ.

8η ιπποδρομία
Στην 8η κούρσα και στα 1575 μέτρα, ο ΠΕΙΣΑΝΔΡΟΣ είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να προσθέσει μια νίκη στο ενεργητικό του. Από κοντά και ο ΦΕΝΙΣΑΣ ΧΟΥΚ ενώ παίζονται αρκετά και οι ΠΑΡΤΥ ΠΟΠΠΕΡ, ΛΑΙΤΝΙΝΓΚ ΣΤΟΡΜ.