ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ – Euro 2020: Με το δεξί η Ιταλία

Προγνωστικά Euro2021: Στην πρεμιέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, Τουρκία και Ιταλία βρίσκονται αντιμέτωπες. Η «σκουάντρα ατζούρα» θεωρείται δικαίως το φαβορί.

Η μη παρουσία της Ιταλίας στο Μουντιάλ του 2018 είναι κάτι που κανείς δεν έχει ξεχάσει. Σίγουρα μια καλή πορεία στο euro μπορεί να κάνει τις μνήμες αυτές να εξαφανιστούν.

Η Ιταλία δίνει και τα τρία παιχνίδια σαν γηπεδούχος. Βλέπετε, όλες οι αναμετρήσεις με Τουρκία, Ελβετία και Ουαλία θα διεξαχθούν στο Ολίμπικο της Ρώμης. Αυτό δίνει ένα παραπάνω αβαντάζ στον Μαντσίνι και τους παίκτες του.

Οι προσδοκίες λοιπόν είναι μεγάλες και ένα καλό ξεκίνημα θα φέρει την ηρεμία αλλά και την ψυχολογία εκεί που πρέπει για την συνέχεια.

Η Τουρκία πάντως δεν είναι ομάδα που θα παραδοθεί εύκολα. Με τον Σενιόλ Γκιουνές στον πάγκο έκανε εξαιρετική προκριματική φάση ενώ και ο Μπουράκ Γιλμάζ προέρχεται από εξαιρετική σεζόν στην Λιλ. Μπορεί να βάλει λοιπόν δύσκολα στην Ιταλία, βρίσκοντας τουλάχιστον ένα τέρμα.

Εκτίμηση: Με το παραπάνω σκεπτικό λοιπόν, η επιλογή στην πρεμιέρα είναι νίκη για την Ιταλία αλλά σε συνδυασμό με το over, ανεβάζοντας και την απόδοση.