Προβάδισμα στο Βέλγιο

Σε φιλική αναμέτρηση το Βέλγιο αντιμετωπίζει την Κροατία, με τους Βέλγους να έχουν προβάδισμα νίκης που μπορεί να συνδυαστεί με over.

Από τα φιλικά θα σταθώ και στην αναμέτρηση του Βελγίου με την Κροατία. Ομάδες που τα τελευταία χρόνια έχουν καλές παρουσίες στις μεγάλες διοργανώσεις. Το Βέλγιο διαθέτει εξαιρετικό υλικό και θέλει να αποδείξει ότι η συμμετοχή στα ημιτελικά του Μουντιάλ δεν ήταν τυχαία. Κόντρα στην φιναλίστ του Μουντιάλ Κροατία, έχει τον πρώτο λόγο χωρίς πάντως να είναι εύκολο το ματς. Πιθανόν να έχουμε και αρκετά τέρματα, οπότε ο συνδυασμός του άσου με το over αυξάνουν και την απόδοση.

Στην δεύτερη κατηγορία της Νοτίου Κορέας θα κοιτάξω το over της αναμέτρησης ανάμεσα σε Σαγκντζού Σανγκμού και Ανσάν Γκρίνερς, Και οι δυο ομάδες δεν διαθέτουν την καλύτερη αμυντική γραμμή, αλλά τουλάχιστον δημιουργούν φάσεις στα αντίπαλα καρέ. Και οι δυο πλευρές στοχεύουν για μια θέση στην 4αδα και σίγουρα οι αρκετές ισοπαλίες που έχουν δεν βοηθούν στην επίτευξη του στόχου. Θεωρώ ότι το ματς θα είναι ανοιχτό και τα πολλά τέρματα είναι η βασική επιλογή.

Βέλγιο-Κροατία 1+Over
Σανγκτζού Σανγκμού-Ανσάν Over